Ako mám mame povedať, že idem na rande?

Príspevok v téme: Ako mám mame povedať, že idem na rande?
Suatit

ahojte, pred mesiacom som sa rozišla s priateľom. zo začiatku som to ťažko prežívala, ale keďže to bolo správne, že sme sa rozišli (on so mnou) tak som to prijala... občas za mnou príde, že zabehneme von so psom, alebo len tak na pokec. ja mám o mesiac 17. on má 30. to len pre zaujímavosť hovorím.
teraz som však spoznala fajn muža, tiež má 28, ale je asi 40km odo mňa. dohodli sme sa, že sa stretneme. ja však nechcem robiť nič poza chrbet doma... takže by som chcela dnes večer povedať mame, že chcem ísť na rande s týmto chlapcom...
neviem však ako na to, keďže je to také-všelijaké s jej názorom, že by som mala riešiť iné veci, ako stále vzťahy.
bola by som veľmi rada, ak by ste mi poradili, ako mám ísť na ňu s týmto :) ďakujem všetkým.

Suatit

Takže mama to nakoniec zobrala dobre. Zajtra alebo v stredu sa s ním stretnem, uvidím podľa možností :)
ďakujem za rady

Suatit

jajka001_: vieš, ja som mala pred niekoľkými mesiacmi veľmi narušenú dôveru, keďže som urobila zopár dosť zásadných omylov. teraz sa snažím sekať dobrotu, aj keď sa občas riadne pohádame.
tak jej mám povedať, že mi "ten" povedal, že by prišiel a že by sme mohli zabehnúť na kávu, alebo čaj...do mesta? :)

zuzka:)

a čo tak..mama, dnes večer by som chcela ísť von s jedným chlapcom, zoznámili sme sa tam a tam, má toľko a toľko rokov..(veď ona sa ťa už sama povypytuje:) )
úplne normálne jej to povedz.

jajka001_

mam pocit ze s maminou mate velmi dobry vztah, zaujima sa o teba, nekáže, nepokaz si to, myslim ze jej to mozes v poho povedat, povedz jej kde budes, kedy prides, bud dostupná keby daco, nech sa mama neboji

Suatit

jajka001_ : nič mi nepovedala také. akurát dnes, čo som ležala na gauči sme sa rozprávali o mojom bývalom, čo za mnou občas dobehne, a pýtala sa ma na neho. tak som jej povedala, že ja mu želám, aby si našiel takú priateľku, kt. mu bude vyhovovať, a tak... a potom sa ma opýtala, či už mám vyhliadnutý iný objekt (to tak s humorom povedala, ale jasne tým položila otázku), že či som do niekoho zamilovaná. som jej povedala, že nie. a ona, že či ani cez internet. a potom sme sa začali obe smiať na tom :)

Suatit

zuzic: a ty máš koľko rokov? keď ja fakt neviem, ja mám strašný strach sa jej priznať už len povedať aj slovo rande :))

jajka001_

a čo vravela na to ked si jej o nom rozpravala? mala nieco proti nemu ci len ti povedala ze mas dat na cas pokoj s chalanmi?