meskanie menzesu aj po vyvolavačke

Príspevok v téme: meskanie menzesu aj po vyvolavačke
missquelle

Ahojte!
Potrebujem poradit, poslednu menstruaciu som mala 30.10.09 a od oktobra som mala pohlavny styk viackrat. Bola to vsak prerusovana suloz. Ked sa po mesiaci nedostavila menstruacia, zacala som sa obavat. Vyckavala som este 3 tyzdne. Urobila som si tehotensky test - bol negativny. Zasla som k doktorovi a ten mi robil ultrazvuk, kde skonstatoval, ze tehotna nie som a pichol mi vyvolavaciu injekciu. Avsak, ani po tej som nedostala menstruaciu a to po injekcii mi meska uz 11ty den. V com moze byt problem?

bazalka

Menzes by ti mal po vyvolávakče prísť do 14 dní. Mne to povedal doktor a že keď nepríde, tak mám prísť a pichne mi ju znova. Takže sa to asi stáva, že jedna injekcia nemusí zaúčinkovať. Ja som po prvej vyvolávačke dostala na siedmy deň a po druhej na jedenásty. Držím palce

[zruseny2]

Ahoj.. ja som tiez nedavno tuto proceduru absolvovala a sestricka mi vravela, ze menstruacia by sa mala dostavit do 2 tyzdnov.. a pokial by sa nedostavila, tak ze mam prist opat a pichne mi druhu..takze este by som nezufala.. a keby sa do tych 14 dni nic neudialo, opat by som sla ku gynekologovi.. on bude najlepsie vediet..