je to chruno?

Príspevok v téme: je to chruno?
jka:(

potrebovala by som nazor niekoho kto ma odstup, lebo ja som uz uplne mimo.mam problem so svojich frajerom-ci skor skoro-frajerom.pozname sa uz vyse dvoch rokov a mali sme vtedy spolu cosi, ale kedze on vtedy nechcel vztah (bolo to zhruba pol roka potom, co sa rozisli po nejakych 9 rokoch s frajerkou), tak som to ukoncila. ale stretavali sme sa sem-tam, mali sme v pohode vztah, ziadne hysterické scény ani nic také a najma sme boli vzdy k sebe uprimný. v septembri mi písal, ci by sme nesli na pivo a bolo to super, spytal sa ma, ci by som nechcela byt teraz jeho frajerka, ze ma lubi (toto mi predtym pred tymi 2 rokmi nepovedal nikdy, predtym mi povedal vzdy, ze vztah nechce).no ja som si uvedomila, ze som do neho tiez zamilovana, tak som povedala, ze OK, lenze som koncom septmbra mala odist na 3 mesiace na studijny pobyt do zahranicia, tak som to chcela nechat tak volne s tym, ze sa uvidi co a ako, ked pridem na vianoce domov.pocas tych troh mesiacov sme boli v kontakte, volali sme si tak 1-2krat za tyzden.teraz som prisla na vianoce domov a strasne som sa na neho tesila, ze budeme spolu, lenze on je zrazu nejaký lahostajný.nema na mna cas, za tie 2 tyzdne, co som doma, sme boli spolu trikrát, aj to dvakrát v krcme s viacerými ludmi.rozpravala som sa s nim o tom, povedal mi, ze chcem velmi vela vecí velmi rýchlo a ze vsak som doma este len týžden.ked sa ho opýtam, ci ma uz nechce, povie, ze ma chce, ale ze on je proste takýto, ze nema rad, ked sa od neho nieco caka, ze ked je pod tlakom, ze on to vacsinou neurobi aj ked vie, ze by mal...teraz sa mi uz od nedele neozval.som z toho nestastná,myslela som, ze budeme spolu cez vianoce, fest som sa tesila a teraz som riadne sklamana.je pravda, ze mozno mohol mat pocit, ze na neho trosku tlacim, preotze som sa moc bála,ze ked budeme spolu zasa "len tak", ze to dopadne ako pred tými 2 rokmi (toto som mu ale povedala, ze sa toho bojim, aby to vedel, aby ma chapal)...no neviem co teraz...neviem co mam robit a kto z nas je mimo...ci obaja...co sa tyka veku, sme uz dost starí, on ma uz cez 30, ja o 10 menej.este dalsia vec, co mozno mohla mat nejaky vplyv, ze zatial co ja som bola prec, on stratil robotu,lebo mal zdravotne problemy (tie su uz starsieho razu ale) vdaka za vas nazor.

kajka01

moj nazor je taky ze nie je o tom presvedceny ze ta chce..resp..skor ta nechce ako chce ..pretoze keby ta chcel nepotrebuje cas ani nic podobne isiel by priamociaro za tebou nehladiac na to ci ma vztah za sebou..alebo ze nechce byt tlaceny...chcel by byt jednoducho s tebou..to je moj nazor aj ked nie najpozitivnejsi ale myslim ze to bude tak...a lahko sa moze stat ze stretne zenu o ktorej bude presveceny ze ju chce tak sa ani nenazdas a bude s inou zatial co ty budes nanho cakat..skus sa orientovat aj ty na inych ..aspon skusit nespoliehaj sa na neho ze raz mozno..

jka:(

a co mam teraz podla vas robit, ked on nevie, co chce? mam pockat aspon urcity cas alebo sa na to uz nacisto vykaslat? problem je, ze ja som do neho zamilovaná a chcem ho, a preto je to pre mna dost tazke...

jka:(

diky, asi mate pravdu, ved ja si tiez hovorim, ze si mozem najst niekoho iného, len ked on bol asi prvý, s ktorým som aj vela pekného zazila - také tie, ze neha, spravenie ranajok a toto, a asi aj preto ho velmi chcem. ostatní sa mi napr. ani fyzicky nepáčia...no ale nemala by som sa mu teda teraz ja uz ozývať asi.
inú nemá,lebo to mi povedal,že nie a nevidim dovod, preco by mi v tomto klamal,ale ze nevie,co chce,tak to asi hej...niekedy si myslim,ze som to pokazila sama,ze som fakt na neho prilis tlacila - tym, ze chcem normalny vztah - ale zasa, ak by to chcel aj on,asi by to problem nebol...ja uz fakt neviem...

jka:(

ved ja si tiez hovorim,ze som bola celkom dost iniciativna,ale dnes vecer som zostala sama doma a uplne mam pocit,ze sa z toho asi zblaznim, ak sa nestretneme a neporozpravme (racionalne viem, ze to prehanam,ale tie emócie no...:)
no neviem to tak posudit ako casto az chodi von, ja ho poznam od toho obdobia, ako sa mu rozpadol ten dlhoročný vztah a vtedy chodieval dost casto, no potom bol zasa chorý, tak prestal uplne.teraz chodi tak raz za týžden možno...to pre mna problem nie je.

usiko

chlapec ma sice po 30 tke ale nevie co chce,....a j osobne by som ho nechala tak a nasla si niekoho, kto je v mojom veku, alebo aj ked starsieho, tak takeho, co ma podobny postoj k zivotu ako ja a vie co chce...tento tvoj nevie...zial.....sa mi zda, ze sa boji vztahu s tebou....

jajka001

iniciativna si bola dost, dalsia iniciativa by bolo vtieranie. nepodcenuj muzov, ked treba, bez problemov klamu. mozno mal pocit ze ta lubi lebo potreboval nejaku lasku. pises ze sa stretavate v krcme - netravi vela casu pri pive, s priatelmi?

jka:(

no ja mam teda 23 vlastne, aby som bola presná. myslela som to tak, ze teda nemáme 16, ze to nie je uz take to teenagerské.ja len proste nechapem, naco mi hovoril, ze ma lubi, ak ma nelubi, bola to totalne jeho iniciatíva a nie je to ten typ, co by klamal.ja mam teraz totalne taku nutkavu potrebu ozvat sa mu a normalne sa porozpravat, neviem, ci mam, alebo sa mam zacat tvarit lahostajne aj ja...