4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?

Príspevok v téme: 4.1.2010 - Kto sa pridá na 90-dňovku?
Mery244

ahojte! Minulý rok som držala 90-dňovú rozliš.diétu. Podarilo sa mi schudnúť 12kíl, ale z toho som už nejakých 4-5 pribrala. RAda by som to opäť napravila! ale rada by som to držala s niekym, s kým by som vydržala, kto ma nakopne keď budú tie slabé chvílky a naopak! :)) Tak čo, pridáte sa niekto? budem rada!
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

fitneska

Po čase Vás pozdravujem. Moja zdravá raciostrava a pohyb mi len potvrdili, že je NEZMYSEL držať 90 - dňové diety. Zmeniť treba zmýšľanie a hlavne zaradiť do života viac pohybu. Nepreháňam, mám o 15 kg menej od decembra... a nie je to dietou ale pohybom ...

tulipanik

Ahojte baby,
ja by som chcela tiez od pondelka zacat s touto dietou.
Robi mi ale problem bielkovinovy den.
Povedzte mi,co jete v tento den? Co si uvarit? Myslim,ze stale kuriatko so zeleninou ani nezvladnem.Ale nic ine ma nenapada.
Dajte mi prosim nejaku tu inspiraciu na bielkovinovy den.
dakujem.
Som zvedava ako dlho to vydrzim.Musim zhodit aspon 8 kg. Drzte mi palce.

Ivanka87

ahoj marec,
ja si zvyknem dat obvykle ananas je to podla mna najmensie zlo co si doprajem.vyzdy vsak po ananase chodim vela cikat co tiez nie je na skoda :D

marec

čaute kočky, ak máte bielkovinový deň a medzi obedom a večerou vás chytá hlad,alebo aj u ostatných dní, dáte si behom toho nejaké ovocie i ked sa to netýka \\\"vitamínového dňa\\\"????

Ivanka87

to nemyslis vazne?tak ja co som na zaciatku plakala ze nevydrzim som tu zostala taka sama?:(tak to mi je naozaj luto pretoze mi baby robili psychicku podporu.

datelinka1

ivanka, všetci už asi skončili s diétou, postupne poodpadávali ako zrelé hrušky zo stromu. a majka_ ako prvá :-(

Ivanka87

ahojte zdravim vsetkych!to takze dnes som mala ten slavny vodny den!otrasne ale chvalabohu konecne za mnou.drzim palce,drzte sa!

Jaha

ano,do stvrtku som vsetko striktne dodrziavala,no ale kedze som od piatku bola doteraz na sluzobke,tak som sa stravovala inak.....avsak necitim sa zle,ale nevidim,zeby som bola pribrala...od zajtra normalne pokracujem dalej:-)

bara017

wau Jaha super:)) ja tiez drzim tuto dietu, ale este mam len 4.den.. ale dufam ze na 26.budem moct povedat to iste:) urcite si vsetko presne dodrziavala, vsak?