čo jesť namiesto chleba?

rastikovaluc

Ahojte baby, prosímvás neakú dietu na nabehnutie na staru vahu .... našla by sa? Mne ostali kilá po pôrode - 8 kg, a neviem ich dat dole. Dakujem za kazdu infosku.

sweet_lolitta

Ovela hodnotnejsie su obilniny nie v pofobe chleba, ale celych zrn, t.j. celozrnna ryza, krupy, spalda a krupy z nej, bulgur, skvele a velmi rychle je pseno....:-) je si z coho vybrat. Pecena muka a vo velkom skodi.

Ve

a ešte som chcela, nemohla som pochopiť ľudí, ktorí jedia čo vidia a sú štíhli, mám takú kamarátku, ale poviem vám, tá je permanentne unavená, takže nie všetko je o výzore, strava veľmi ovplyvňuje psychiku

Ve

miro-vesely.sk

prečítajte si niečo z textu, ktorý je na nete, zážitky muža, ktorý schudol, píše, je dobré si oprášiť niektoré fakty, ja nemám nadváhu, ale myslím, že to je na celý život sa vzdelávať, či už strava z pohľadu delenej stravy, ajurvédy, každá filozofia vám ponúkne iný pohľad a človek lepšie rozumie svojmu telu :-)
ale asi najlepšia odpoved tu bola od "es".
tréneri vo fitku vám povedia, že na večer bielkoviny, sacharidy na obed, ak niekto nevie čo sú sacharidy, aj v tomto článku to zistí :-)

len som chcela inšpirovať

blondula

ja by som si na hentake semiackove ,cierne,tvrde chleby a pecivo nezvykla ani za nic !!! nie je nic lepsie ako cerstvy mäkkucky biely chlebik a rohlicky :PP

marika f

pekne prosim prispievatelku "karlicka" aby nam vysvetlila ze preco je chlieb potrebny pre organizmus a z akeho zdroja cerpa info.
co viem ja, tak vsetko kysnute pecivo je jednoducho povedane vyslovene nezdrave.

jajka001_

Moja, to nie je dobrá rada. to uz vynechaj radsej to maso. vynechaj tazke mucne jedla,mastne jedla, vyprazane jedla, sladke jedla.