Čistiaca kozmetika na tvár

Príspevok v téme: Čistiaca kozmetika na tvár
ch

Neviete mi niekto poradiť, ktorá čistiaca kozmetika nevysušuje pleť? Teraz používam Garnier PureActive, ale som po nej neuveriteľne suchý. Keby ste mi vedeli poradiť nejakú normálnu, bežne dostupnú z drogérie. Alebo ak máte skúsenosti so značkami AB, Dermacol, L´oreál, Nivea, Balea. Vopred ďakujem za názory.

jplkv.sedem

Určite odporúčam kozmetiku bez alergénnych hlúpostí.
Pozri na -odkaz odstránený-
Nájdeš tam výrobky, ktoré sú testované na ľuďoch s problémami od akné až po psoriázu.
A špeciálne veci aj pre mužov.

Ch

Po dlhej dobe sa opäť zaujímam o Vaše názory. S ktorou čistiacou kozmetikou na problematickú pleť máte dobré skúsenosti?

Ch

Kommon, ja si myslím, že keď ťa veľmi vysušuje a dráždi ti pokožku, tak by si ho nemal používať. Možno konkrétne tebe ten krém nesadol. Treba skúsiť iný.

Marika17

Ahoj Kommon, prepáč, že sa ti ozývam až teraz.Možno u teba je ten problém, že nemáš až takú mastnú pokožku aby si musel používať každý deň tekuté mydlo - to ti možno spôsobuje vysušenie. Tak si to skús čistiť len obdeň, alebo čisti si pleť len čistiacim mliekom ale potom si už neumývaj tvár s vodou ale rovno si natri tvár krémom. a hlavne stačí všetkého málo! Krém sa môže aj viackrát do dňa podľa potreby.Syn nemá problém, skôr je vysušený keď sa nenatrie krémom.
Ale ako vidíš každý reaguje ináč, lebo každý má inú pleť. Tak neboj sa experimentovať. Nájdi si tú svoju kombináciu :-).Pekný deň

kommon3

marika, to som zas ja.
takze uz to davam asi tyzden presne tak jak si hovorila ale strasne sa mi vysusila plet..hlavne pri nose a zacina to uz aj na licach.cim to moze byt? sa mi zda ten krem mi to dost vysusuje..

Marika17

Čo na to odpovedať? asi som veľmi starostlivá mama. A to sa asi v dnešnej dobe nenosí, že?
Nabudúce už budem stručná, ak bude nabudúce a aby ste neriešili čo robím a komu. okej? papa a pozdravujem všetkých, ktorý sa zapojili do tejto diskusie.

Ch

No ja narozdiel o teba nevyspevujem jednu znacku,ale zhanam skusenosti od ostatnych. Ja ti verim,ze moze byt dobra ta kozmetika,ale neverim,ze synovi robis vsetko co si napisala.

Marika17

asi sa ňou stanem :-))). Dobrý nápad.
A ty si možno díler všetkých značiek,ktoré u vymenuvavaš. Asi máte drogériu.?! :-))))