Krem na tvar Marina

Bibis1

Pouzivala som ju urcite obdobie ale nerobila mi dobre. Vyhadzovala som sa z nej tak potom som ju prestala pouzivat

mia236

Mám 62 rokou ,mám citlivú pleť vyskúšala som kopu značkových krémov ale žiadny z nich nepôsobil na moju pleť tak dobre ako Marína Používam ho dennodenne a to už pár rokou a môžem povedať že z lepším krémom na tvár som sa nestretla ...Dokonca radila som sa aj v kozmetických salónov ktoré navštevujem ...dostala som odpoveď netreba pozerať či je to vichy či loreal. či obyčajná Marína za necelých 2 eur ale na to čo robí pleti dobré ....

eddy2611

Nie je to čo bolo. Obsahuje minimálne 3 zdraviu škodlivé látky napádajúce imunitný systém. Okrem toho obsahuje Petrolatum (Petroleum), ktorý je v EU zakázaný.

Radukano

Tak názorov je tu dosť, ale ja si myslím, že treba vyskúšať, som muž, mám extrémne suchú pleť, jedinný krém, ktorý mi pomohol bola MARYNA, je pravda, že aj NIVEA je super, ale MARYNA mi vyhovuje a už roky...

DaveXXX

Ja tento krem použivam fuuu...už asi od 15 rokov??? A mám 29r. Možem si povedať že si nepamatam kedy som mal naposledy vyražku. Neviem či je to kremom ale mne vyhovuje lebo mám suchu pleť. Niveu ani Dove nemusim ale toto mne osobne celkom vyhovuje.

glassi

Tak pozor, Marina je skutiocne dobra. Je to zakladny krem, bez kadejakych voni, pridavkov a pod, ktore nie su vhodne pre kazdeho.
Moja kamoska bola kedysi na nejakej party, poriadanej urcitou kozmetickou spolocnostou a tam sa jedna z ich zamestnancov preriekla, ze marina je jeden z najcistejsich kremovs akymi sa stretla.
ja ju pouzivam do dnes, mam 50 a plet perfektna. Nikdy som nepouzivala ine , drahe... a pod.
Jedna z mala veci , ktora zostala zo sociku. A za sociku musim povedat, bola lepsia kvalita mnohych vyrobkov.

mio

Prečítajte si jeho zloženie, hneď druhá a tretia ingrediencia: Parafinum Liquidum a Petrolatum sú ropné deriváty..takže asi až také dobré si na tvár nedávate..však vygooglite si

Leela333

To je len genetika, pochybujem, že s tým ten krém niečo má ;-) Mne napríklad strašne podráždil pleť (tak ako väčšina kozmetických výrobkov), ale ani mi nevyhovoval konzistenciou. Taká hutná a mazľavá...to už radšej Niveu Soft.