Vyrážky

Príspevok v téme: Vyrážky
indulonka

Zdravím.
Mám menší/väčší (ešte neviem :-) problém a rada by som vedela, či sa s podobným niekto stretol.
Na koži v oblasti ohanbia, v blízkosti vagíny a na spodnej časti zadočku sa mi začali vytvárať niečo ako pupenčeky, resp. vyrážky. Vypadajú ako kopčeky na koži, nijaká hnisavá hlavička. Keď sa to vytlačí, najprv ide bezfarebná tekutina, potom maličký kopček niečoho ako hnis alebo podkožný tuk (nedá sa to celkom rozotrieť medzi prstami) a potom to začne krvácať ... na vyrážku teda dosť silno.
Taktiež mám podozrenie, že sa to rozširuje a množí. Teda ... na niektorých miestach sa to po vytlačení už neobjavilo, inde áno.
Bola som testovaná cytológiou na HPV, to sa nepotvrdilo, takže kondylomy gynekológ vylúčil ... a o tomto tvrdí, že ide len o nejakú kožnú záležitosť ... len mi nie je jasné, prečo sa to objavilo, len na "oných" miestach :-)

Za radu a pomoc veeeľmi pekne ďakujem.

aluska

nemozes to mat z holenia?ja to teda mavam

alebo by to este mohlo byt aj zapal..ale to by si asi citila ze nieco neni v poriadku..ja som to tak raz mala, silnu mikozu a tiez som sa tam vyhadzala..ale to boli boelstive vyrazky, celkovo vtedy bolelo aj chodit

alebo to moze byt z nespravneho spodneho pradla, z avivaze, z nejakej kozmetiky...poym ti to neprejde ta zajdi ku koznej, ona to vyriesi

vesha

draha indulonka...
hladala som radu na moj problem a vyzera to tak, ze sme na tom uplne rovnako...
este som k lekarovi nezasla, ale v rozhodne to urobim co najskor...
poprosim ta, keby si mi cokolvek tykajuce sa tejto 'neprijemnosti' mohla posunut...
dakujem