Probiotiká a akné

ria5

Denz, diky radu, precitala som si, ale ak som si nepomohla, tak si myslim, ze pitim actimelu som si nijako neublizila.

Zostanem pri tych mojich probia jogurtoch, vazim si kazdu radu, ktora je dobra:))

Stiewie

Tak svrbiet môže a aj bolieť. hlavne tie podkožné. Tak ak je milá, tak skús jej normálne povedať, že nech ti nasadí riadnu liečbu na to akné. To ona musí. Však akné je tiež choroba. tak isto ako ekzém. Treba to určite liečiť, lebo budeš mať celý život jazvy na tvári.

ivanka_83

tiez to tak vidim.ale ja tak nerada striedam doktorov.no budem musiet.inak je velmi mila..ale mna akne boli a aj svrbi.takze mat milu koznu asi nestaci.......................

Stiewie

ivanka, tak to by si mala zmeniť čím skôr kožnú. Oni na to majú lokálne lieky, ale aj tabletky. Určite vo vašom meste je viacero kožných lekárov.

ivanka_83

na akne nic.na to jej stacila odpoved, ze akne je normalne.na take divne tvrde bodky tiez nic-povedala, ze to sa neda odstranit, mam to na nohach, mazem olejom a zmensili sa na minimu...no a mam ekzem na ruke, dala mi kremy, ale po case sa mi to vratilo a ona mi uz mesia nebere telefon.asi ma dovolenku..ja uz neviem co mam robit.

ivanka_83

zdravo jem a mam akne.mam 26.myslim, ze mam nejake zapaly.ale viete ako to.kozna prt poradi, ti robia vse tak, aby oni zarobili, poistovna moc nezaplatila za liecbu a pacient utrytil svoje peniaze.to je ten lepsi pripad.opacny je-aspon ten u mna, ze mi povie, ze to nic nieje.lenze ja ked jeden jeba.k vyliecim-propolisom, tak sa vedla urobia dalsie 4.mam aj tie podkozne.akurat ich netlacim.takze za par dni zmiznu.ale mam ich stale, len niekde inde.ta co fenix.poradis co mam robit?

fenix

imunitny system v creve vazi cca 1.5 kg a je tvoreńy vela druhmi bakterii,nielen probiotickych.tie su teraz velmi v mode,a je to jeden z marketingovych tahov a nefungujucich veci ako actimel,ginko,veto s lecitinom a pod.
cize ked budes dodavat iba probio,narusis rovnovahu celeho systemu,kedze ich bude viac ako vsetkych ostatnych ,ktore potrebujeme.
atb zabiju vsetky bakterie,cize nema zmysel pocas ucinnosti ich uzivat.
najdolezitejsia je zdrava strava,dostatok vlakniny a kombinacia roznych bakterii v prirodzenom stave,ja napriklad jem kyslu kapustu a zapijam ju acidom.raz,dva,tri krat sa poseries,ale potom budes citit,źe to telu robi dobre a samo si to bude pytat.