Hrcka v bradavke?

Tomashe

Ahojte chcem sa spýtať nahmatal som si hrcku na pravej bradavke nedávno som tam mal pasovy opar niekedy to bolí trochu na dotyk a spravilo sa to aj na druhom prsníku moja babka mala rakovinu prsnika prežila len sa chcem spýtať mam 12 a som chalan ďakujem za odpoveď

Laura219

Ja mám hrčky pod oboma bradavkami. Najprv pod jednou a potom pod druhou sa mi to spravilo. Prešlo 5 mesiacov a niekedy sa mi tie hrče zvečšuju a niekedy zmenšuju, sú bolestivé len na dotyk a dá sa z nimi hýbať. Mám 12 rokov. Ide iba o rást pŕs?

Verrum

Ježiš baby! Veď keď sme v puberte tak máme hrčky všade...:D Ja to mám po celom prsníku hlavne v okolí bradavky, a niekde na prsníku mám niečo väčšie(hrča to neni) na druhom nie, niekedy ich mám citlivé, niekedy ma bolia, .. sú to mliečne žľazy, hormóny.. netreba si to dúriť .. prsník ty rastie... a rakovinu prsníka mať "deti" nemôžu...:))

Gerge

Nemusite sa nicoho bat ja som mal tiez hrcku v bradavke na lavej strane ked som mal 13 a za 5 mesiacov to zmizlo :) Teraz mam 14 a zase mam hrcku na pravej bradavke uz mesiac :D To nevadi to zmizne :D

kamila13

Mám rovnaký problém .. ešte včera som nič nemala .. mám 13 rokov ..puberta.. bolí ma z toho celý prsník .. toľko som sa vyplakala pre to až som to povedala mamke a zapla pc .. kde som nasla toto .. potrebovala by som poradit ale dobru radu mi dala aj mamka .. mala to počas mojho kojenia a doktor jej dal na to tabletky .. zmyzlo jej to .. ja už naozaj neviem co robiť ..

Vitaliy

Ahojte. Mám taký istý problém a moji dvaja kamaráti v puberte taktiež.

Mám 12 rokov. A od začiatku puberty neviem kedy presne sa mi to zjavilo pod bradavkou.

Mizne to spontánne alebo s tím treba ísť k doktorovi?

Hýbalo by sa to(keby , že chcem) čo značí , že ide o benígny (nezhubný) ...

PLS HELP ME!