vyholena...ako na to?

bizzi

presne presne ally..myslim,ze s tymito vecami sa neda robit nic..len ak riesenie nejakym laserom alebo nieco podobne na kozmetickej klinike...

ally

mirka21... uz si si skusala holit chlpky depilatorom na tak citlivych partiach? podla mna to musi strasne boliet a nechcem si predstavit tie vyrazky po tom.

aaa12345

mirka, holiaci strojcek?no depilator mam, ale nepouzivam, lebo som mala rovnaky problem ako sybila..zarastali mi chlpky..

sybila

No ja som si kúpila dámsky holiaci strojček, ale nie som s ním spokojná, lebo na nohách síce vytrhá chlpky super, ale mne potom zarastajú pod kožu, vyzerá to otrasne a neviem si s tým poradiť.

mirka 21

Ja by som ti odporučila dámsky holiaci strojček, ten chlpky vytrháva. Korienok je potom slabší a chlpky sú jemnejšie. Prvý krát to trochu bolí, ale potom je to vpohode

aaa12345

milos, holim sa pravidelne, a fakt casto.myslela som tu skor na moznost, ze ci nejaky krem alebo nieco nezjemni tie chlpy..
ally diky

ally

ano v kazdom pripade ak si sa uz raz zacala holit tak to musis robit pravidelne pretoze chlpky ti budu stale dorastat coraz rychlejsie a budu stale pevnejsie. je to udel kazdej zeny. existuje samozrejme viac alternativ ale tie su casto o cosi nakladnejsie.