zapach pred sexom

Príspevok v téme: zapach pred sexom
sledovatelka

moj partner dodrzuje hygienu.. velmi si dava na tom zalezat, stale je čisty, vonavy.. ja rovnako.. proste patri to k zdravemu fungovaniu... ale...
obcas, ked sa vzrusi, citim akoby moč... akoby.. proste ako keby mal na sebe uz dlhsie jedno spodne pradlo... ale viem ze nema.. o čo može ist...? stretol sa s tým uz niekto?

dakujem

vraj

Pri vzruseni sa vraj uvolni dychanie cez nosne dierky, cize clovek ma mozno citlivejsi cuch a zacucha, co by normalne nezacuchal.

sledovatelka

nemyslela som to v tom zmysle, ze mi vadi alebo ze si stazujem, ze mi niečo smrdi.. len mam obavy, ci to nemozu byt zdravotne problemy, zapal alebo niečo, ked to zacitit len pri vzrušeni...

ok.. dakujem za nazory..

Benjo

Sledovatelka, neries to. Ak sa mu to stava iba obcas tak to je uplne normalne. Ty si myslis, ze z teba nikdy v zivote nevysiel ani jeden jediny zapach (nemyslim iba vetry)? Aj cisty a navonavkovany clovek moze obcas "zasmrdiet", moze to byt zo stravy, zdravotnych problemov a inych dovodov. Su aj ludia, ktori pachnu takmer stale aj napriek tomu, ze sa vkuse drhnu a vonavkuju drahymi vonavkami a to ti poviem, to je este len utrpenie. Utrpenie pre nich samotnych a nie pre okolie, ktore tomu nechape a nechce chapat.

sledovatelka

nehovorim ze navonavkovaný = cisty...
on je naozaj cistotny a hygienu dodrziava.. sprchuje sa rano aj večer..

citit to chvilu iba pri vzrušeni, potom to nahle zmizne..