tehotenské testy

tatuk

babky ja som si robil test pepino a mam tam tu čiarku ako kontrolu a mam tam aj v teste ale velmi slaabučku skoro ju ani nie je vidieť ale je tam ..čo si tom myslite?

zabka88992

Babenky, mali ste pravdu, bola som už u gynekológa a naozaj som tehotná. Som v 8 týždni. Tak a teraz už len ako to poviem domka :) Hádam sa všetci budú tešiť. Ďakujem Vám.

asterion

Žabka, samozrejme, si tehotná. Blahoželám :-)
Ak si práve v čase, kedy si mala dostať menštruáciu, počkaj s návštevou gynekológa asi dva týždne, aby si absolvovala USG v šiestom týždni. vtedy sa už dá poznať aj akcia srdca a potvrdí sa tehotenstvo.

zabka88992

Ahojte, spravila som si test pepino a neskôr rapiclear a obidva mi ukázali dve paličky.. myslíte si, že by sa mohli zmýliť dva testy inej značky alebo som naozaj v tom? Chcem sa s vami najskôr poradiť a potom zájdem k lekárovi a budem si na tom stop percent istá.. Prosím napíšte vaše skúsenosti.

Nikoletta17

dakujem vam za vase odpovede:) takze ak som si test robila 5 dni po ocakavanej menstruacii tak ymslite ze vysledok bol naozaj spravny?

ditke

Pepino je fakt lacný a pritom spoľahlivý.Ked som 1.krát bola tehotná mala som aj Pepino,potom som spravila aj Clearblue vtedy ten 2.stál tak 180 sk,vyšiel mi rovnaký vysledok.