Je možné, že mám rakovinu?

Príspevok v téme: Je možné, že mám rakovinu?
balerina

Dobrý deň,
v poslednom čase (resp. od doby, kedy som začala so samovyšetrovaním)cítim na obidvoch prsníkoch hrče, dosť veľké (vzhľadom k veľkosti prsníkov) umiestnené asi v strede obidvoch. Uvedomujem si, že tam ale musia byť nejaké mliečne žľazy a tak, preto vás prosím o názor. Nechcem byť totiž paranoidná a robiť z komára somára- veď by neboli na obidvoch, nie?
Mám 16 rokov a u gynekológa som ešte nebola
Dopredu ďakujem za všetky príspevky

- mira

Dievčence, k panike a strachu pred rakovinou vás vedie hlavne nevedomosť a neschopnosť medicíny liečiť túto chorobu. Skúste rozmýšľať nad tým. Odporúčam vám knihu. T. Campbella Čínská studie.

lucyyyyk

ahoj, ja som sa dnes tiez vystrasila, nasla som si presne tam kde ty ale len na jednej strane, na druhej nic, preto som sa zlakla este viac...ale uzivam HAK a vraj to moze byt z toho...

mudra

pomarancova
sak sa vrat domov ak sa ti nelubi
nac zijes v zahranici ked len kritizujes a nevies jak to doma chodi
a nac je potom toto forum? ked bude xcet ist lekarovi tak pojde a nebude sa vykecavat tu
kokos, to co su za odpovede pre chudatko vystrasene?
ked chce niekto pomoct nech pomoze, ak nie nech radsej mlci.
to mate tolko casu vysedavat za PC a kritizovat?

cajik

Aha, a zabudla som dodat ze ma samozrejme aj poslali na USG, ale bola som v poriadku. Tiez doktorka ktora tam bola povedala ze to je normalne, nemusim sa nicoho bat.

pomarancova

ja s avelmi cudujem ludom doma.... maju lekara takmer zadarmo a NEJDU k doktorovi ani za ten svet. .... ja zijem v zahranici a nemozem si to jednoducho dovolit. len vojdete do dveri a neotvorite ani usta a uz vam uctuju 200$.... ked clovek chyti chripku, tak je pol vyplaty v cudu... a nehovorim o serioznych veciach. takze moja draha ak ti mozem poradit, chod k lekarovi... a nemas sa coho hanbit... nie je to nic hrozne...

cajik

Pred rokom som si prehmatavala prsia a nasla si tam "hrcky" aj ja.. Zacali ma boliet, z prilisneho prehmatavania. Utekala som ku gynekologovi, ktori na mna kukal jak na sibnutu :) samozrejme mi nic nebolo, povedal ze ma to boli lebo si to stale mackam. A mal pravdu, prestala som a neboli. A tie hrcky neboli nic ine, ako mliecne zlazy, ktore su uplne prirodzene.