Ist, ci neist?

Príspevok v téme: Ist, ci neist?
lukas20

Ahojte,
Mam jednu tazku situaciu, ktoru neviem zo svojho pohladu ohodnotit a preto by som bol rad ak by ste k tomu nieco napisali, alebo napisali svoj nazor, popripade aj riesenie :D
Mam 20 rokov, zatial som nemal ziadnu blizku znamost, ale teraz sa naskytla jedna sanca.
Mam kamosa, a ten kamos ma frajerku a ta frajerka ma kamosku a ta kamoska mala frajera.
Ale teraz uz nema, lebo sa rozisli (mimochodom v zlom). Uz asi nejaky pol az jeden rok teda nikoho nema, skusala to ale nema nikoho. Tak ten moj kamos jej povedal nech ide po mne, lebo sa pytala ze ci som volny. A tak ide. Ibaze cele to znie priliz dobre na to aby to bola pravda :)
Moja dilema spociva v tom, ci tomu dat alebo nedat sancu. Udajne mala asi len jedneho partnera, avsak aj potratila. Ma taky isty vek ako ja. Vyzera celkom v pohode, neni skareda, ani modelka, cize taka priemerna. Povahu ma udajne dobru.
Aby to nebolo take lahke ma to aj hacik, je mozne ze nieco citi k byvalemu, cize neni to uplne totalne ukocena vec, co sa mi zda mierne riskantne, ze sa k nemu mozno vrati.
Dalsia vec je ze sam som si neni isty ci by som take nieco ako vztah mohol zvladnut, kedze mam hendikep v podobe NH1, udajne je 50 na 50 sanca ze to schyta aj moje dieta, toho sa obavam. Sposobilo mi to aj miernu deformaciu nohy, chodim ale nie tak ako zdravy clovek, bezim ale nie tak ako zdravy, vyzera to ako noha, ale nie ako zdrava, su tam hrcky, bolesitve, na pohlad odpudzujuce, napuchnute a podobne.
Neviem co mam robit, jedna cast mozgu mi vravi kaslat na hendikep, ale druha ze to je zle. Zle v tom ze ako jej to povedat? Nemozem len tak ze "hej kukni co mam" ved by sa zlakla :) a zase neviem ako dlho to zatajovat, kedze potom by to bolo velmi zakerna taktika, zatajovanie. Este sme sa nestretli, ale co nevidiet sa to moze stat. Takze hladam riesenie :)

Vdaka

zuzic

luki takto nic nezistis...ty na nej musis vidiet ako to mysli my to nemame ako vediet
no a tej poslednej vete som zas nepochopila:))

lukas20

Obavam sa toho, ze ona to mysli vazne, ale co ak je to akt zufalstva ? A potom ju to prejde, ked by sme uz boli spolu...
Kamos povedal ze frajerka mu povedala ze je zufala.

zuzic

dnes si zabil moje logicke myslenie s tymi kamosmi:DD
chod ved ako tu pisali hned si ju neberes stretnete sa a uvidis

bleee

prilis o vsetkom rozmyslas a analyzujes. Daj tej kocke jednoducho sancu a pockaj, co s nou urobi. Mozno ze vas vstah nevyjde, aj to sa stava. Ale aspon si nebudes vycitat, ze si sa ani nepokusil.

kafe

kto sa chce naučiť plávať musí vliezť do vody. Veď si ju nejdeš hneď brať za ženu! Stretnite sa, pokecaj s ňou ako s kámoškou. O nohe jej hovoriť nemusíš, to nechaj na neskôr. Alebo máš pocit, že niekto referuje svojmu frajerovi (kámošovi) hneď na začiatku o svojom zdravotnom stave? Aj keby si mal HIV, je to tvoja súkromná vec, nemusíš to vešať na nos úplne každému. Na háčiky sa vykašli, veď ju ešte ani nepoznáš, možno sa ti aj uľaví, že sa kočka chce vrátiť k bývalému.. čo keď je to nejaká trubka?
Hlavu hore a choď do toho!

heaven

Podla mna na rande chod, co sa moze stat, nanajvys pojdete spolu von, pokecate, mozno si nebudete mat co povedat a mozno... Hned na prvom alebo druhom rande jej o hedikepe nevrav, neskor ano, ale nemusis ju hned "vystrasit" ale ani to dlho tahat. Ak zacnete spolu chodit, tak jej to povedz. To ze potratila, ako isla na potrat alebo neumyselne? Je to mozno podobne ale uplne rovnake to nie je a hlavne to ty neries. Aj tak ti to povie sama ak to bude s tebou mysliet vazne a minulost uz nezmenis. Byvaleho jej nespominaj, uzavreta kapitola, nedaj jej sancu rozmyslat nad byvalym, si tu ty, lepsi chalan ako nejaky byvali...
Howk, dohovoril som a napis ako si dopadol, drzim palce. PS: Ak to nevyjde, nic sa nedeje, ale to ti je asi jasne

darča

no ked pochybuješ o nej už teraz?nepáči sami,už potratila,myslí na predchádzajuceho.nechaj ju tak!lebo ak jej povieš,čo chceš,a už vlastne odpovedáš,že ťa nechá!máš dosť času,si mladý,čo ťa čaká,ťa stretne,nebude jej ani vadiť tvoj hendykep,ale o nom hovor.veľa štastia.

bingham

mam kamosa, a ten kamos ma frajerku a ta frajerka ma kamosku a ta kamoska mala frajera, ale teraz uz nemaa...:DDD pekne..pekne...

no ved vyskusaj...a uvidis