Chudnutie ruky

Simka:)))

Tak isto aj behanim to das dole :)...upevnia sa ti aj ruky kedze pri behu sa ti vlasne otriasa cele telo tým padom ide zo vsetkeho vsetek tuk pomalicky prec :) ....beh je najzarucenejsi sposob schudnutia pomerne kazdej partie tvojho tela :) ... funguje to ... venujme sa tomu dlhsie takze je to odskusane.. :) plus nie moc papať :)

livianka

ja mám ten istý problém, ale chcem sa spýtať, či aeróbnym cvičením a posilkou 2x týždenne sa dá docieliť, že ruky budú vypracované, ale štíhle?
a ešte by ma zaujímalo, či by nebol v kombinácii s aerobnou činnosťou dobrý pilates?

ďakujem

lucinkaaaa56

ja mam zas opacny problem ruky mam moc chudučke..ani svaly ani tuk ...ako 10rocne decko...vobec neviem ako mam na nich pribrat

janeo

suhlas s fenix1 - tuk neodburas posilnovanim! Jedina moznost je dieta, pri ktorej ale nikdy neschudnes len lokalne, musis pocitat s tym, ze schudnes na celom tele + ruky..a samozrejme nejake to kardio! bicykel, pas a pod v tomto obdobi..

fenix1

ak mas tlste ruky a budes cvicit anaerobne,ako ti tu radia,vysledok bude,ze narastu ti svaly a tuk ti ostane,cize budes este vacsia

bara017

ano cvicit jedina pomoc. Najlepsie su tzv. obratené kliky. A celkovo mne sa viac osvedcilo pri rukach posilovanie z vlastnou vahou tela ako s cinkami. Ale aj cinky su fajn. Dobre je aj nejake dynamicke cvicenie s cinkami.