partner ma vôbec nepriťahuje- sexuálne.

Príspevok v téme: partner ma vôbec nepriťahuje- sexuálne.
orangina

chodíme spolu už pol roka, máme vzťah na diaľku, vidíme sa tak max 2x do mesiaca. prvý krát sme mali spolu sex asi po dvoch týždňoch spoločného chodenia,vtedy bolo všetko ok.ale teraz , odstupom času na neho vôbec nemám chuť a sex s ním sa mi normálne až hnusí :( je možné to nejako zmeniť? okrem zmeny partnera samozrejme.

anandang

25, veľmi pekný príspevok :)

laska nie je len na start spolocnej cesty ale ma sa udrziavat a obnovovat ked uz ste spolu a zalezi vam na sebe

:)

25

v prvych chvilach je to vzdy krasne,chlap je pozorny,laskavy,prijemny.pre vas nieco nove,zaujmave a je to nieco co vam robi tie ''motyliky''.to je to co vas opanta hned na zaciatku.nevsimate si ale ovela dolezitejsie veci ako su napr; spravanie sa ku kamaratom,rodicom,zvieratam,malym detom.neexistuje vyhovorka'ale ved chlapi su taky'.vela detailov vam odhaluje uz na zaciatku ale vy preto aky je(bol) mily a pozorny nedavate tomu ziadny vyznam.dojde vam to az neskor.a potom zitis ze to neni ten co bol na zaciatku.
malo chlapov po roku vztahu donesie svojej babe kvety alebo ju pobozka tak vrucne ako na zaciatku.proste sa to zo vztahu vytraca a s tym aj cely vztah.na co vam teda bolo treba tolko lasky na zaciatku? na prvy bozk?prvy sex?
vidiet len pekne telo a sexy krivky,to nieje material na stavbu silnych zakladov trvaleho vztahu.
zacnes si novy vztah,pocitis nove vzrusenie,zazijes nieco nove,vratili sa motyliky na brucho,to nepotrva dlho a bude sa to vsetko opakovat odznova.az kym si obaja neuvedomite ze laska nieje len na start spolocnej cesty ale ma sa udrziavat a obnovovat ked uz ste spolu a zalezi vam na sebe.za to,ze to nefunguje ako v neakom romatickom filme,za to sme zodpovedny rovnako muzi ako aj zeny.
na to aby sme ostali spolu navzdy,musime neustale jeden pre druheho nieco urobit.a ked chlap pre teba nieco urobi,ocen to a naopak.potom nebudes teda nebudete mat pocit,ze ti nieco chyba a ze potrebujes zmenit partnera,ze motyliky uleteli.
ja som mal babu,ktorej som doniesol kvety za to ze mi urobila veceru a ona mi miesto mileho slova a maleho bozku povedala ze naco minam peniaze na kvety.hned som dostal chut ist kupit dalsie kvety.

jamie iom

orangina viem si predstavit ako ti je ja som vo vztahu s chlapom vyse troch rokov,,tiez moja zamilovanost trvala len par mesiacov,potom to bolo viac o sexe a podpore a teraz je to viac o pritelstve a o tom ze je lepsie byt s niekyma ko sama...tiez ma fyzicky nepritahuje a vacsinou som podnapita ked spolu spime...mam ho rada citim sa s nim bezpecne..a je pre mna super oporou..ale velmi mi chyba vasen,,ako si to ty nazvala motyliky v bruchu..posledne trimesiace chatujem s chlapmi na pokeci..a snivaju sa mi vasnive s ny s dobre vyzerajucimi muzmi..podla mna sny maju svoj skryty vyznam pokusaju sa nam dat najavo co nam hlboko vo vnutri chyba..otazkou je ci chceme pocuvnut a kedy...ale raz sa budeme musiet obe rozhodnut..v tvojom pripade je to jednoduchsie nakolko ste spolu ets etolko neboli...my spolu byvame..dokonca sme planovali kupu domu etc...ale ja viem ze to musim zastavit ak chcem byt opat stastna...drzim ti palce..

orangina

pri ňom som cítila, že bude o mňa vždy dobre postarané. možno som sa bála ho aj preto opustiť a dúfala som, že sa to zmení, on že sa zmení..

orangina

cítim sa celkom normálne :o) cítim nové začiatky, žiadne trápenie.. možno stretnem niekoho, na koho sa budem tešiť, kto sa bude tešiť na mňa. kto bude rád, že ma má. vidím v tom len dobré veci.

myslienka

Kazdy koniec je zaciatkom niecoho. Je to vecny kolobeh. Pozoruj, co sa bude diat dalej a nemas preco pochybit alebo si nieco vycitat.