Pokus o znasilnenie

Príspevok v téme: Pokus o znasilnenie
ruz.okuliare

Dobry den, mam coskoro 25 rokov a v 16 som prezila pokus o znasilnenie resp.o zabitie cudzim clovekom, mne vobec neznamym..chvalabohu, ze to skoncilo dobre, no odvtedy mam strasny strach chodit vecer vonku sama- v zime je to uz o 16-17:00, co sama nepojdem ani za svet.Velmi sa mi odvtedy zmenil zivot- som velmi obmedzovana...mozno preto mam odvtedy v kuse niekoho,aby som nebola sama, co je aj vypocitavost z mojej strany...je to normalne? zazil niekto nieco podobne strasne?chcem len apelovat na dievcata, ze nech nemaju ruzove okuliare,ake som kedysi mala ja a ze nieco take fakt existuje aj v skutocnosti, nielen vo filmoch...zialbohu..baby, davajte si pozor!!!

User_37597

no mili tomu sa hovori ze to uz by bolo prilis...akoze myslim ze nie jedna baba by tomto zazitku prasila domov o 106 takze by ju ten druhy nasilnik nestihol ani len oplut ne to este zvalit druhy krat ;)

OULINKA

Ahojte aj mne sa stalo nieco podobne,no nemam strach viem sa velmi dobre branit a lutujem ho vopred skor ako zacnem a mam zbrojak a zbran viem velmi dobre mierit ja...NEBOJIM SA

milli11

Pre bibisa, len aby za dalsim krickom nebol dalsi nasilnik a ty si nemala prazdnu baterku. Takze rozvazne, treba si nechat aj nieco v zalohe, pre kazdy pripad.

natusa42

našťastie sa mi nikdy nič takéto nestalo-asi preto ,že nechodím sama von ,ked sa zotmie ...a ak tak jedine s priateľom a tomu dôverujem ...ale zase je pravda ,že ja sa vôbec nebojím znásilnenia ani ničoho iného ...