Postup pri vybere krčnych mandli?

Príspevok v téme: Postup pri vybere krčnych mandli?
Petronela:-)

Ešte nikdy som nebola v nemocnici, tak neviem presne ako to tam funguje. Potrebujem vedieť že ak mi da moja ORL lekarka odporučanku na vyber krčnych mandlí, tak s tou odporučankou sa musim objednať zase na vyšetrenie v tej nemocnici kam pôjdem? Napr v ružinove je ORL oddelenie na 4 poschodi a na tom oddeleni maju nejaku ambulanciu kde chodia pacienti s odporučankami? Tam mi spravia znova vyšetenie a potom sa môže stať, že mi oni tie mandle nebudu chcieť z nejakeho dovodu vybrať?
Ďakujem za odpovede

cokoladka898

kludne si oblec v tej satni co chces. aj teplaky si mozes obliect ked chces. do pyzama sa mozes prezliect aj tesne pred spanim, to neni problem. len sa tolko neboj dobre?mas este nejake otazky?

Petronela:-)

Nepoviem :-) budeš si myslieť taká stara, alebo veľká a nevie sa sama zorientovať :-D ale každý ide niekam alebo niečo vybavovať prvý krát a nevie čo a ako... aj keby mal ten človek 50. Ale ja mam menej ako 30 a viacej ako 20.
Aha viem kde je ten vrátnik zabudla som že som išla raz okolo neho, keď som sa tade prechádzala a obzerala "terén" :-). Niekedy to pôjdem poobzerať aj do toho suterénu aby som potom šla naisto.
A ten vrátnik vie poradiť okrem zorientovania sa v nemocnici aj čo sa týka polikliniky? A ešte sa chcem opýtať či na všetkých odd to tak funguje, že najprv do pyžama a potom na oddelenie? Napr. na internom, neurologickom, urologickom, novorodeneckom... ? Ja pôjdem v rifliach, papučiach a tričku a na izbe sa prezlečiem do pyžama, nemôžem? A furt mi to nedá pokoj :-)

cokoladka898

to je v pohodke petronela..kolko mas rokov ked smiem vediet?
hej je to v suterene..vratnik je ked ides ako keby na pohotovost...ale kohokolvek sa opytas ti poradi...ved vsetky cestu vedu do rima ako sa vravi no nie?
ked budes chciet nieco vediet kludne sa pytaj rada odpoviem

Petronela:-)

Ano presne tak som to myslela, žeby som sa vyhla jednemu čakaniu u doktorky :-) Ale nevadi pôjdem k tej ORL nech mi da teda ona papier. Vo februari by som si to chcela začať vybavovať. Nie je to take surne že treba hneď, lebo ja mam chronicke problemy tak ak som s tým žila par rokov ešte par mesiacov vydržim. Aj v praci ešte nemožem marodovať, lebo nedavno som bola chora a stale nemôžem chybať. Takže kym mi potom daju termin tak asi marec-april možno maj ešte neviem by som chcela ísť.
Cokoladka teda v suterene nemocnice je ta ambulancia vraviš? Keby niečo tak sa spýtam dolu na informaciach. Tam sedi taky chlapík hneď vedla hlavneho vchodu napravo, tam su informacie? Možno ma pošle vedľa do polikliniky :-). Ale keď sa do toho dostanem čo a kde vybaviť, tak v buducnosti budem vedieť to len teraz prvy krat som jak debil :-D

cokoladka898

ahojky, myslis s odporucankou na tonzilektomiu rovno do nemocnice?nie som si ista ci ti ju obvodna da, ale podla mna keby ti ju dala ze mozes. Co ale viem tak to odporuca orl lekar. vsak behni za obvodnou a ona ti uz povie. kedy sa chystas?

Petronela:-)

Barbinka alebo Cokoladka napadlo ma, že ak budem mať odporučanku na vyšetrenie mandli iba od obvodnej, nemôžem ísť hneď do tej nemocnice na vyšetrenie? Alebo to musi byť odporučenie od ORL?

Petronela:-)

Levicaaaaa :-) nie ja nemám stres tam chodiť v pyžame. To len ten prvy deň keď pôjdem na to oddelenie na štvrté sa nahlasiť že som prišla. Iba vtedy mi to bude tam prisť v pyžame blbe :-D ale nevadi ak budem musieť kupim si nejake pekne srdiečkovo-motýlikove pyžamo a možno aj ten manžel sa tam najde. :-D