Mam uzkost pri novom priatelovi...

Príspevok v téme: Mam uzkost pri novom priatelovi...
KatkaBr.

Dokonca 2 ci 3 krat som mala panicky atak..niekedy sa mi stalo,ze som sa uprostred noci prebudila,a chcela som odist,proste,nebolo mi tam dobre.S byvalym sa mi nieco take nikdy nestalo..boli sme spolu 6rokov,s tymto som rok,ale stravili sme spolu zatial len par noci,dokopy mozno 20 alebo 30.Nezijeme spolu este.Preco to tak je?Tiez niekedy sa citim,ako by som chcela od neho utiect a potom zasa mam taky akoby \'zachvat\'lasky,proste tuzim s nim byt navzdy a na druhy den je mi zasa mizerne a necitim sa s nim az tak v pohode..co sa deje??

kajka01

podla to nie je vztah na perspektivnu buducnost...nie si s nim stastna, chyba ti pri nom kopec veci, ktore sa nedaju len tak zmenit mozno na isty cas ak by sa snazil...dava ti ultimata, ty sa sama musis rozhodnut kedy co spravis...a to ze ste sa navzajom podviedli je klinec po hlavicke...na co taky vztah??

Tajo1

nerozumiem, na základe čoho ste akože stále spolu, ty si podviedla jeho, on podviedol teba, obaja s ex...., pre vzťah treba pevné základy, ktoré vo vašom vzťahu chýbajú, ako je okrem iného aj dôvera, ťažko už môžete nadalej dôverovať jeden druhému, aspoň ja osobne by som mal s tým problém, a ešte jedna vec, to ultimátum, veď musíš mať vlastnú hrdosť, ty mu nie si podradená,ak ti dáva ultimáta teraz, tak čo môže byť v budúcnosti ?

bez ohľadu nato ako sa rozhodneš, tak ti držím palce, aby si sa rozhodla správne.

KatkaBr.

Tak.Vcera sme sa priznali jeden druhemu.Ja som v septembri spala s mojim ex.On v maji so svojou ex.Mne chybalo mile slovo,stale sme sa len hadali,on chlastal,fajcil,chodil von s kamosmi,aj ked vedel ze ma to trapilo.A este k tomu aj isiel k nej zevraj sa opytat ako sa ma a pil tam a nemohol soferovat naspat a vyspali sa spolu,je mi z toho zle.Teraz mi dal ultimatum,alebo v piatok pridem nastalo a zabudneme a zachranime nas,alebo je koniec.Najradsej by som umrela alebo spala navzdy...

Znicena

Katy, utec od neho...
Ved z toho, co tu citam, tak sama vies, ze ho nechces, dokonca aj podvedomie ti to hovori, ale ty myslis rozumom.
Ano, rozisiel sa kvoli tebe a aj ty kvoli nemu... Ale...
Toto si chces do konca zivota hovorit? A nebyt stastna?
Ked mas chut utiect, tak utekaj. Nepotlacaj to v sebe, lebo nakoniec aj tak vybuchnes. Mozes to aj roky potlacat, no nakoniec to aj tak vyde von.
Snad si pochopila, co som ti chcela povedat :)

chiko

katty br ver tomu co citis,ak sa pri tom druhom necitis dobre tak to tak aj je.Zena ma silnu intuiciu.Netlac sa zbitocne do vstahu a nemysli si ze ved to sa zmeni on sazmeni ja ho zmenim Nie on sa nezmeni a ty sa tak divne budes stale citit.Proste si citliva osoba a tvoje telo ti hovori nie.

dolezitost

Dakujem, niekedy sa zadari. Castokrat ani sama neverim tomu, co som napisala, ale ked to na druheho sadne, tak fajn. Ked budes mat chut, tak kludne o tom napis alebo zaloz novu temu. Ja byvam tiez zmatena.

Carmenita

dolezitost, mas fakt zaujimave nazory, dobre sa to cita. ja som tiez nejaka pometena,ale nemam chut o tom ani rozpravat s nikym.ale tvoje odpovede trosku pomohli aj mne :). vdaka..

dolezitost

Neviem si ten tvoj strach z neho je vacsi nez tvoja laska k nemu. Je vsak tazke rozhodovat sa ohladom odchodu k nemu, ked tam nie je dovera.

Filipka15

Doveruj svojej intuicii-uz teraz po kratkej dobe ta na nom vela veci desi a odpudzuje, z toho nic dobre vzist nemoze. Ja na tvojom mieste by som isla od toho.

KatkaBr.

Nenavidim ten pocit neistoty a bezmocnosti...ty sa dost vyznas vo vztahoch vsak?No my teraz spolu ani nie sme..on je totiz z Talianska,takze zatial je to v tej urovni,ze sa navstevujeme na 2tyzdne maximalne..a ja sa neviem rozhodnut,ci prenho vsetko nechat a odist a skusit to,alebo ci zostat a zabudnut..;-( ja tu nemam ani rodinu,mam len babinu a brata,takze ma tu v podstate nic nedrzi,horsie je,ze sa dokazem strasne naviazat na cloveka a to potom boli az na nevydrzanie ked sa mam od neho odlucit.mozno aj preto ze nemam rodicov je to tak..ja som v nom videla romantika z telenovely,ale zatial sa preukazal ako pekny kreten,..na zaciatku som sa dokonca cudovala,ako s nim ona mohla byt,..bavil sa so mnou ako keby som bola 'len zena'..poznate to,..taky ten pocit,ako keby som bola s moslimom,to ma dost zarazilo..podla mna si ona od neho dost nechala...