Chlapec sa rýchlo urobí

cicuska3

Haha no tento problém nie je nič príjemné, skús niečo na oddialenie orgazmu, alebo to urobte tak že nech si dá niečo na podporu erekcie aby mu dlho stál a dajte niekoľko kôl hneď za sebou

Andreaso

A mimochodom macicka a tebe podobne, ved orgazmus sa da priviest aj inak ako penisom, ked je chlap hlupak povecte a ukazte mu ako na to, a ak je sebec(teda ak nema nejaky problem no skratka mysli len na seba) tak za to snad ani nestoji. Neviem ako iny ale mna uplne najviac vzrusi to ked vidim aka je zena vzrusena.

PS: macicka bolo by zaujimave vediet ako si nakoniec dopadla, ak tu niekedy budes daj vediet :-)

Andreaso

mlady,
skus trening, mas rovnaky problem aj ked napr. pozeras porno, alebo robis si to sam? tak skus ist na to tak ze ked uz budes mat pocit ze to bude mat prist, tak to zastav, zatni sa a nepusti. Iste erekcia trochu opadne ale neboj po chvilke znovu nabehne, skus to takto spravit par krat po sebe.

Napr. ja mam uplne opacny "problem", ked napr. predohra dlho trva, alebo vlastne aj sex, tak dokazem sa dostat do stavu kedy vzrusenie sice mam(erekcia sice nieje skalopevna, ale stat to stoji), lenze vyvrcholenie nie a nie dosiahnut. Ja viem tiez je to o psychike, no v konecnom dosledku je otazka ci je to problem a ci ho riesit, kedze mna to nejako extra neobmedzuje.

kaja88

Budte radi, ze sa vam nestalo, ze vydrzal minutu a pol a chvilku predtym na vas zakrical:"nehýb sa"..ako sorrac, som sa pohla a bol konec . ako fakt otras..a stale sa chvalil aky je uzasny a aku ma vydrz :-))

natalia123

Mia, podla mna je to v psychike, a obavam sa toho, ze ked ho budes obvinovat, nevydrzi o nic dlhsie... Musi byt z toho byt zlomeny, aj ked ta chapem, aj mna by to trapilo, keby ma chlapec v posteli nevedel uspokojit. Ale skuste najst na vas problem ine riesenie. Nie placom, ale niecim ucinejsim..vraj vela chlapov ma psychicky blok zo strachu, ze vobec priatelku nebudu vediet uspokojit, co sa nasledne stane aj skutocnostou. Alebo maju komplexy z niecoho ineho. Skus nenapadne pozistovat, nie len od neho, ale aj od jeho rodiny, ci priatelov, co ho podvedome, alebo vedome trapi..alebo si nema z nejakeho dovodu nizke sebavedomie, alebo nedoveru k sebe samemu... a ked to nezaberie, skocte obaja k psychologovi, teda ak ste uz starsi a mate nato odvahu.

mia564

aj moj priatel ma taky problem a celkom mi to vadi. predohra trva 10 minut, sex 2 minuty a ja som zabila 12 minut nicim. je obycajny sebec uvedomi si to asi az ked sa po sexe rozrevem a narovinu mu poviem ze mi v posteli nestaci. a zrejme fajne ranim jeho ego.

mlady

nebudem machrovat mam ties taky problem no pravda je ze ja vidrzim cca 5 minut nezazivam stes alebo podobne ,,,gde je pricina??? rad bi som sa zlepsil alebo podobne poradi mi nekto ?? len prosim nie blbosti a nepouzitelne nazory mam 23 rokou ,,dakujem