Steniatko tyzden hnackuje

Príspevok v téme: Steniatko tyzden hnackuje
slavomira:(

Neviete mi prosim poradit? Moje steniatko kokerspaniela uz tyzden hnackuje, chodime k veterinarovi na injekcie, uz nas to stalo 30 eur a stale nic. Havik je uz aj apaticky, lekar nariadil hladovku, smie pit iba vodu. Je mi ho tak luto, ked nesmie nic jest a hnacky - vodnate ma stale. chcela by som mu nejak pomoct...

Dominika889

pozor na psinku !!! stenata treba 3x ockovat aby bolo odolne voci tejto smrtelnej chorobe .. ked ma v stolici krv .. malo ktore stena sa z toho dostane je potrebna rychla veterinarna pomoc ! drzim prsty aby to nebol tento pripad

Hety

Netuším akú silnú hančku má to vaše šteniatko, ale u nás zaberá to isté čo u ľudí. My s manželom si dávame počas hnačiek a žalúdočných problémov enterol a ten nám zabral aj u nášho labradora :) tak skús ten

Naja85

Anita,nechcem ta strasit. Ale zrejme je stena od nejakeho pana "chovatela"(rozumej mnozitel-je o nich pekne vela clankov na nete a hovori sa o nich aj v televizii, aby ludia od nich nekupovali stenata, lebo takto podporuju tyranie zvierat), kedze 6 tyzdnove stena ma byt este u svojej psej mamy. Na tvojom mieste idem rychlo k vetovi, lebo mozno to ani nebude "len" hnacka, ale nieco ovela vaznejsie. Mas k psovi kupno-predajnu zmluvu, ak by sa mu nieco stalo? A informuj toho pana/pani, odkial ho mas-bola by som celkom zvedava, ako sa k tomu dany clovek postavi.

anita - LiLi

ahojte, prosim vas o pomoc. vcera som kupila steniatko bordeaux dogy, mám 6 týždnov. priniesli sme ho vcera okolo 19 h. Dnes rano zacalo hnackovat. Dala som jej len cistu vodu a graule RC starter.
Tiez dostala aj odcervovaciu tabletku, ale pravdepodobne ju vyvrátila spat. :(
chudatko moje.. please help, co dalej????
vdaka krasnee....

mia999

vymeň rýchlo vetenárinára, ak je šteňa ta slabé, bude zrejme potrebovať infúze, odkiaľ si? ryžou a mäskom môžeš krmiť, je to dobré pre šteniatko. Podľa mňa tvoje má parvovirózu, tam je potrebná iná lieba ako tá, ktorá je teraz nasadená. Držím palce.

mia999

Ryžou a mäskom krmť môžeš,je to zdravé pre šteňa a výživné, ztoho hnačky nie sú. Ak je tak slabá, budú potrebné infuzie, odkiaľ si???

mia999

šteniatko môže mať hocičo, i keď šteniatka hnačky mávaú, samorejme nie týždeň vkuse. Ak nezberajú lieky ani njekcie je liečba neúčinná a treba zmeniť veterinára. Veľa je takých ktorí sú na kravy a prasiata, tak v psíkoch sa až nevyznajú. Neviem z akých podmienok máš šteniato, stáva sa to prizlých hygienckých podmienkach u chovateľa, pri neskorom očkovaní a pod. Podľ môjho názoru je to výrusové ochorenie a na to treba i správne lieky, lebo nie každé antibiotiá zabraú, bohužiaľ a vet len ťahá peniaze. Môže ma j parvovirozu, bež inému veteriárovi, lebo sa šteňa rýchlo deydruje kvôli dlhotrvajúcej hnačke. Držím palce.

suz

skus si nieco vygooglit..je plno stranok kde s amozes spytat veterinara alebo aspon nejaky podobny clanok urcite najdes co robit ked uz tolko havinko hnackuje

a nic ti nepovedal? ake ma podozrenie nic? alebo ako dlho ma nic nejest? uplne nic?

ved pusu mas musis sa pytat :)

ved mu povedz ze je velmi zoslabnuty, ked nic neje

slavomira:(

Chodim kazdy den na kontrolu, uz tyzden. Ved to... Neviem, ci chce len zbohatnut alebo co. Kazdy den injekcia za 5€ a tabletka za 2€. Nesanujem tie peniaze, aj ked ich nemam vela, ale myslim, ze by uz mohlo aspon trosku pomoct.