masterpiece max

Lucinka33

oh.my.gosh :D Presne si ma odhadla,ze som taky isty pacient :DDD Ked tie videa na youtube su velmi poucne a inspirativne, nasla som vdaka nim super kozmetiku :} Len skoda, ze je tazke az nemozne zohnat ju na Slovensku a ide to dost do penazi :}

oh.my.gosh

lucinka hej lash blast, a tiez som sa o nej dozvedela na youtube, vidim , ze si podobny pacient :)a ju tam chvalili, tak som si ju kupila, a chvalim ju aj ja.

Lucinka33

oh.my.gosh, od Cover girl mas tu Lash Blast? O tej som pocula vela vo videach na youtube :) Skoda, ze ju neviem zohnat u nas cez internet.

oh.my.gosh

Mne tiez masterpiece vydrzala dlhsie, bola to dlhu dobu moja oblubena spirala, ale teraz som si priniesla z usa oranzovu covergirl, za 6 dolarov, a ta je fantasticka, mam z nej uzasne mihalnice. Cize ak tam mate volakto cestu, odporucam, aj do zasoby :) Ja si teraz necham doniest dalsie 3. Ked uz si to aj moj frajer vsimol, to uz je co povedat, aj mama sa ma pytala ci som si nalepila mihalnice. Ale ma taku kefku podobnu ako false lash effect, a zle sa nou maluju spodne mihalnice, na tie mam masterpiece.

mirka 23

Iba mesiac? To je fakt malo. No mne vydržala dlhšie. A že nechodiš s tou kefkou hore dole ked ju namačaš...stači iba raz, v inom pripade tam vhaňaš vzduch a maskara sa rychlo vysuši.

LilaAbner

ja som mala masterpiece a bola velmi dobra, akurat strasne rychlo sa vysusila.vydrzala mi asi tak mesiac.a kamoska dopadla takisto.

mirka 23

Aluska, myslim že budeš spokojna, MF ma velmi dobre maskary. Daj potom vedieť. Ak maš riasy pekne, tak ich budeš mať užasne s MF.

aluska

asi ju skusim..aj ked v mojom pripade to asi nebude az taka zmena, lebo ja mam aj s lacnou dobre mihalnice..chvalabohu