pokec..komu to nici zivot?????

asdf1

povedz mu,že alebo prestane,alebo od neho odídeš.Postraš ho trochu,alebo aj ty četuj,aj ked viem,že by ta to nebavilo,ked ho ľúbiš.

biopich

vo vztahu asi nieje dovera ked ty ziarlis na to ze on si tam chodi pisat s babami...a taky vztah nema buducnost ked nad kazdou blbinou si ides trhat vlasy...Neviem ja mam 25 rokov bola som na pokeci nejaky ten rok ale ked som si nasla priatela, zacala chodit na vysoku a do prace proste som si dala zrusit nick a uz tam viacej nemusim...moj chalan na pokec chodi ale mne to neprekaza verim mu ze tam nerobi nic za co by som sa na neho hnevala...je tam proste dovera...raz mi vravel aj svoje heslo no nemala som nutkanie mu tam ist a kontrolovat ho...

fgf

darika, to ze pred tebou nehovori skaredo neznamena, ze to nerobi pri kamaratoch. Pred rodicmi niekto hovori skaredo az ked ma hlboko v sebe zakorenene pouzivanie vulgarizmov, ze uz to ani nevie ovladat.

darika

inko
uplne s tebou suhlasim.
Denz
mozno ma teraz niekto odsudi,ale ja synovi hovorim o vsetkom.Vie,preco ten film nemoze pozerat...pretoze sa tam zabija,ale...zatial to nemusia tie deti vidiet.Vie,ze si ludia ublizuju a ze su gayovia aj uchylaci.To aby nedostal sok,ked sa s takym niecim stretne.Ale zatial sa s tym stretnut nemusi.Dokonca aj pozera niekedy mafstory.Vie,ze ten slovnik on pouzivat nesmie a ze vela veci je podobnych,ale vie aj,ze je tam sranda a tu on vnima viac ako tie vulgarne slova.Nikdy som ho nepocula povedat skaredo.Zatial.Takze tak nejak to skusam ja.

Denz

darika- len stale netusim ci to je dobre alebo zle........ci je lepsie odmietat skutocnost alebo sa jej podvolit.......
stale premyslam nad tym..........ci oddelit vlastne dieta od skutocnosti,alebo ukazovat mu nieco co v skutocnosti neexistuje....snehulienka,princezna atd.

inkognitka

Môj názor: je to stránka na zoznamovanie, alebo len na nezáväzné chatovanie. Vznikla v podstate úplnou náhodou a zakladatel je v takom balíku, že si to ani nevieme predstaviť. A keďže sa tam točia prachy vdaka reklamám, určite ho nezrušia. Nie je to tou stránkou, je to luďmi. Nepochopím, prečo si niekto neváži svoju rodinu. Keď má niekto priatelku, manželku, deti.. a flirtuje na pokeci, alebo inom chate, fóre atd..O osobných stretnutiach a podvádzaní ani nehovorím..
Nie je to tou stránkou, je to ludmi ! Ja som tam denne a spoznala som tam super ludí, na ktorých nedám dopustiť. Za to nezapieram, že velké percento uchylákov a debilov je tam na dennom poriadku. Stalo sa to aj mne. EX ma opustil kvôli nejakej z pokecu. Nemôžem to zvaliť na tu stránku, ani na to dievča. Boh vie, či jej povedal, že má vôbec vzťah atd atd... Žial, aj toto je riziko internetu. Ako sa hovorí: dôveruj, ale preveruj. Ja som dôverovala, zožrala všetky kaleráby a na riešenie už bolo neskoro... Všetkým, ktorí si týmto prešli a prechádzajú držím palce, aby to zvládli. Naše polovičky /či už muži alebo ženy/ si neuvedomujú, ako nám to ubližuje..

darika

presne to mas pravdu.Ja som mala len to stastie,ze vecer predtym sme prepinali a som poveala,ze to nie je pre deti,ze by mohol mat zle sny.Tak na druhy den ked to zapol,dal to prec,lebo vedel,ze to nie je pre neho a ani to nesmie pozerat.
Fakt je to tazke v tuto dobu.Same psp,playka,pocitace,hry,strielacky,vrzdy,znasilnenia,zabijania a pri mtomto mame vychovavat deti.Priznam,ze ma to aj on,ale ziadne strielacky.
A my sa potom cudujeme,ze dospely clovek nezvladne navstevy na azetku.Nudi sa tak,ako to dieta.

Denz

darika- kontrolovat a sledovat:)
jedina moznost.
V dnesnej dobe sa rodicia musia venovat dietatu ovela viac ako pred 20 rokmy...vtedy neexistovalo tolko zlych podnetov.

darika

vies,to,ze je dospely clovek hlupak,s tym ja uz nepomozem,ale...ja sa mozem snazit vo vychove,ked take prilis silne veci aj pre dospeleho cloveka si tam najde dieta. On pozerava tie detske programy,mame tu upc satelit,ale...to vies,deti prepinaju.