Cvičenie

Príspevok v téme: Cvičenie
004noro004

Zdravím, hral som hokej, teraz ho nehram, cvičim každý den, lebo chem mať daku kondiciu ako som mal vtedy, čo myslíte keď budem cvičiť 5dni v týždni večer 3 serie po 20x drepy, brušaky, zdvihy, dokopy každu vec 60x a lava ruka 20x a prava 20x a dokopy kazda jedna 100x .. koľko by mi trvalo aby som mal s5 taku kondiciu ako pri hokeji ? .. potom v lete ešte budem behať poobede, rano. A chcem aj schudnut :-)..

004noro004

no ale ako ja toto preto pišem, lebo už hokej nehram... no a či keď budem takto cvičiť každý den, či to bude mať význam, lebo mne to problem nerobi cvičiť, som si zvykol, no a ešte skateboardujem (v lete).. a v lete chodim behať...

sybi25

nie ,nie srandu si nerobim ,len si to tak popisal "ako 13-rocny"
ale vazne do pol-roka sa Ti urcite telo vypracuje a je super ze sa venujes sportu a makas na sebe ,len tak dalej

004noro004

si robite srandu ?? .. :D mam 13 .. na hokeji sme mali take treningi : rano 6:00 behať okolo torysi asi 2Km .. potom na lade makačka .. potom zase 2KM .. dakedy sme mali telocvicnu .. myslim 2x denne : zme mali prekazkove ... cez celu telocvicnu prekazky 5x .. to bola jedna seria a toto 3x .. sme makaly ako prasata... :D .. no a tym ze tak budem cvicit .. ako dlho mi bude trvat na to aby som mal pekne vipracovane svalstvo ?? .. myslite ze mi bude tak stacit ako som vam napisal ?? ..

mominko

Noro, v prvom rade si musíš uvedomiť, že takéto cviečenie nie je vôbec na kondičku, ale na posilňovanie. Posilňovaním si kondičku iste nevrátiš. Ak chceš mať kondičku vyjdi si von zabehať alebo prinajmenšom stacionárny bicykel.
Toť moje odporúčanie. Okrem toho toľkými sériami naberieš mrte veľa svalov, ale zachvíľu sa rýchlo vysilíš. Choď na to pekne pomaly :)

0vecka

ani srnky netusia aku si mal kondiciu ked si hral hokej
netusim co chces tym cvicenim dosiahnut 20 opakovani mi pride vela najem pre muza .... ak to ma byt aerobne cvicenie tak to mozes aj kazdy den ale silove urcite nie...