Hustejšie vlasy

Príspevok v téme: Hustejšie vlasy
teliatko

Ahoj už dlhšiu dobu si každý deň žehlím žehlím vlasy a v poslednej dobe mi dosť vypadávajú. V lekárni som si kúpil tabletky a aj kvapky na vlasy Reghar ale moc mi to nepomáha.. Nemáte nejaké rady čo by pomohlo proti vypadávaniu? Nechcem si ich prestať žehliť pretože ich mám vlnité a je to strašne škaredé.. A ešte sa chcem spýtať že keď mi vypadávajú, znoova narastú?

diridonda1

Je mozne ze sa mi z forcapilu zlepšila pleť na tvári dekolte a chrbte? Už sa mi nerobia vyrážky ako predtým.

leila999

v prvom rade ak chces aby ti prestali padat,si prestan zehlit vlasy.zbytocne ich namahas,vysusujes..poznam vela bab ktore si zehlia vlasy a teraz vyzeraju hrozne..maju ich riedke..no a skus si kupit kvalitnejsi sampon,nejaky vyzivujuci,nejake masky..a tiez je dolezity pitny rezim-vela cistej vody a dobra vyziva a strave.ja toto dodrzujem a mam velmi huste vlasy.no samozrejme to zalezi aj od genov.ale vela aj na nas..

aaabcde

aj mne sa vlnite velmi pacia, moje nie su ani velmi rovne ani kucerave... take pokrivene ale snazim sa ich vlnit tuzidlami a tak...

dobrarada

preco si myslis ze su vlnite vlasy strasne skarede??? lebo dnesna doba je totalne tuctova a ked si zena vo filmoch, modelka apod. zehli vlasy/alebo muz ma rovne vlasy tak to beries ako normu, vzor??? kucery aj vlny su super, je to taka zivocisna hriva:) nie take upete...so zhustnutim som ti tym sice nepomohla, no na vyrovnavanie vlasov sa vykasli auzivaj si hrivu ako mas mne sa vlnite pacia!!! :)

aaabcde

samozrejme, ze to na vyrovnavanie je tiez chemikalia...
ked dakedy si davali trvalu na vlasy aby ich mali vlnite tak toto je presne to iste... otvara to vlas a narusa to strukturu.
ale asi je lepsie podstupit toto raz za pol roka (kto ako) ako kazdodenne zehlenie,...

Ewka12

kup si vlasovu vodu lopuchovu v drogerii 101 taka mala zelena vodicka,a vtieraj po umyti do vlasov do korienkov vmasiruj,to jedine mi pomaha

Heidi256

Tá trvalá na vyrovnávanie vlasov ...to neodporúčam...vlasy síce budú rovné..ale to nič nemení na tom že sa vám tým tiež zničia ..keďže sa na to používajú kadejaké agresívne chemikálie...

Verciky

ak si budes zehlit kazdy den vlasy budu ti stale vypdavat viem podla svojej skusenosti ... a pocula som ze si treba zmivat hlavu prhlavovim cajom a nebudu ti vypadavat ja som to skusila a pomohlo mi to .. a teras si uz nezehlim ani vlasy kazdy den iba v piatok ked dade idem ..