Zapal prinosovych dutin

Príspevok v téme: Zapal prinosovych dutin
akinom007

Dobre ranko prajem, poradte nejakee rady ako sa dostat zo zapalu prinosovych dutin bez antibiotik?
Nerada by som ich znova brala, mavam to dost casto naposledy v semptembri som musela koli tomu brat a atb.mi narobia vzdy kopec dalsich probelmov.
Dnes som sa zobudila s totalne upchatym nosom ale hlieny mi len zatakejau dnu, nie a nie von, neskutocne ma stipe a pali hrdlos toho, obcas mi vypadne hlas poradte ak mate skusenost co vam zabera na taketo problemy.

vladis5026

rád by som to dal aj sem ale to je vela informacii a na každeho neplati to iste a teda ak chcete poradiť je lepšie to odkomunikovať počas zmneny tej stravy lebo napisať toto jedzte a nejedzte sa neda a chcem pomôcť a nie ešte viac uškodiť. Napr velmi dobry je kokos ma kvalitne spektrum tukov a vela mineralov vitamínov už som skušal jesť vo všeliakych podoboch ale je mi s neho zle no pre niekoho môže byť lepši ako napr vlasške orechy. dalšia vec zaleži od toho kto ma ake zdroje najlepšie je čo najmenej premyslene spracovane a bud s trhu alebo doma pestované. nedozrete hydroponicky pestovane paradajky so španielska to nie je nič moc.

fitMonka

Nemam s tymto skusenosti, ale jedno co mozem poradit na akekolvek zapaly, je latka z Amazonskej rastliny Macaci pazur (vilcacora) AC11. Je to najucinnejsi extrakt z neho s 8 patentmi a ma silne protizapalove ucinky. Na Slovensku sa da zohnat od bhipu

selie x

Vladis super si to napisal! Prosim ta vies aj poradit nejaku stravu? Napriklad cim si nahradil muku? Bez mlieka este si viem predstavit ale bez muky a cukru; hm...co jes napriklad na ranajky? A vlastne ved na obed a veceru tiez neviem nic bezmucne... :((

vladis5026

so zapalom dutin som bojoval 6 rokov posledne dva roky skoro stale zapchatá bud jedna alebo druha dierka spanie s otvorenymi ustami pomali nonstop ale myslim že som konečne vyhral skúsil som asi všetko môžne aj nemožne od antibiotik sprejov naparovani, vyplachmi slanou vodou, propolisom, GSE, liečba s MMS, zakuťanskeho masaže, obkladi s masti, napchanie si do nosa mrkvu alebo jedleho gaštanu, potapanie v mori 6-10 m (uvolnilo ale dosť to bolelo), proste všetko možne na operaciu som nechcel ísť. nakoniec som upravil stravu vyhodil všetky svinstva muku cukor mlieko.
3 dni z tyždna som bol vitarian take sople čo zo na šli ako golfove loptičky po mesiaci som zase prešiel 2 mesiace na paleo stravu (odhlienovanie začalo postune najprv som si myslel že mi je ešte horšie ale ked to zo mna začalo vychadzať bol to super pocit) teraz sa stravujem taky mix ale snažim sa obmedzovať pečivo sladkosti mliečne vyrobky. podla mna je zakladom jesť čo najmenej priemyselne vyrabane veci a nezabudať na to že spravne tuky su ovela dôležitejšie ako sacharidy

TP

Zdravim,najlepsie je dat zohriat samotny sporak a potom ak bude dostatocne zohriaty tak ho vypnut a dat do neho plech do ktoreho dajte iba kuchynsku sol.Nechejto to tam asi 15 minut.Po vybrati tu sol zrolujte do nejakej handry alebo tensieho uteraka a uviazte cez hlavu.Je to 100 percentna ulava a ihned!!!Mna bolelo z tych upchatych dutin,zuby,ucho,celo,sanka a vsetko to preslo.Potom do par dni by malo prist pustenie nadchy.Vyskusal som atb,clarinase,naparovanie,rozne kvapky do nosa a nic!Boles ustupi iba touto vrelou solou!