Farbenie vlasov

Príspevok v téme: Farbenie vlasov
Hnedoocka30

Tak by ma zaujimalo mile zienky, ako casto si farbite vlasy. Ja sa snazim vydrzat aspon 2-3 mesiace. Co ma vsak hneva je, ze farba sa mi vyzmyva aj ked je permanent po velmi kratkom case. Zvycajne si davam na vlasy studene tony - odtiene tmavohnedej, ale po par dnoch vidim ako sa mi vlasy pod svelom lesknu do oranzova. Ta farba ma dost irituje ;o) a uz neviem, aku farbu zvolit aby to tak pod osvetlenim nevyzeralo. Taktiez sa mi farba rychlo vyzmyva aj od kadernicky. Ako ste na tom vy?

xyzz

Po akom čase po farbení tmavo čokoládovým šampónom môžem farbiť chemickou farbou? Konkrétne chcem ryšavú.

Hnedoocka30

Ja si uz ani nepamatam, kedy naposledy som mala odtien ako je cervena. Mozno to je len mojimi vlasmi, fakt neviem. Kadernicke som to vravela, ale ten vysledok bol taky isty a este sa mi ta farba asi po 2 tyzdnoch vyzmyvala. K tej Henne, mozem ju pouzit aj po chem. pripravkoch, chyti to vobec?

sun0808

na jednom fore o tomto bola rec///bavili sa o tom,ze k hnedej treba pridat kvapku fialovej,kedze hnede farby zvycajne bsahuju cerveny pigment,tak ta fialova ho utlmi.
ale,to by som sa radila s kadernickou.

aknitka

píšeš že "zvyčajne" si dávaš hnedé odtiene. ak si sem tam dáš nejaký odtieň do červena tak práve to môže spôsobovať oranžový odlesk proti svetlu. tiež som mala tento problém lebo vždy som si vlasy farbila červenkastými odtieňmi, ale na vlastnú svadbu som potrebovala farbu hnedú (lebo červená sa ku šatom nehodila) a ani intenzívnym farbením na hnedo pol roka pred svadbou sa mi úplne nepodarilo docieliť peknú hnedú. proste vlasy na ktorých bola aj iná farba ako hnedá treba len postupne zostrihávať a farbiť sa už len na hnedo.

lenkaa123456

vyskusaj si farbit vlasy hennou. hennu si na vlasy mozes davat ako casto chces a pritom to neskodi vlasom a vyzera to ovela lepsie ako chem. farby