Znamienko na....?

asdfgh

Ahojte bola by som rada, ak by ste mi odpovedali mam 15 rokov a už dávnejšie som si našla znamienko na dosť intímnom mieste. Jedná sa o análny otvor

Meretseger

LoL: Závisí od toho, kde to znamienko máš, že jo. Normálne sa oholiť nemusíš, ale napr. ja som mala jedno na krku takmer v línii vlasov a doktor mi ich mierne zastrihol :D
Naokolo, nie cezeň, a ak to bude vadiť, doktor to už sám upraví. Aspoň si myslím:)

LoL :D

Chcela som sa vás spýtať že ked vám vyberali znamienka či ste sa oholili alebo nie pretože sa bojím oholiť že si to znamienko nejako naruším.prosím poradte

Mundy

kedze som muz tak znamienko na vagine nemam, ale za to ich mam dost po tele...dost som sa kvoli tomu nabehal aj po koznom...co sa tyka estetiky mne osobne by to vobec nevadilo to znamienko na vagine ( mam 20 rokov pre informaciu), len treba si davat pozor naozaj pri tom holeni...ja som mal to "vypukle", asi tak 5 cm pod lavou bradavkou...pri sporte sa mi natrhlo a teraz vyzera naozaj velmi skaredo, par znamienok mi museli operativne vybrat kvoli "meneniu ich farby"...takze myslim si ze ak prekusnes to s priatelom co si myslim ze je hlupost aby si sa hambila,budes si davat pozor pri holeni alebo divokejsom sexe alebo sporte, raz za cas si to sama skontrolujes tak az do porodu sa nemas coho obavat :)

sassshenkaa

este podotknem, že kozna ani gynekolog ma neposlali na odstranenie. sla som z vlastnej vole. Poslali znamienka na histologiu takže asi neboli uplne nepovsimnutelne. radim ist hned k panovi Novakovi.

sassshenkaa

ahoj ja som zrovna dnes bola na vybratí znamienka, ktoré mám tiež na veľmi intímnom mieste. No v prvom rade ide o tvoje zdravie nie o to či sa frajerovi páčiš alebo nie.

Pan MUDr. Novák, Karlova Ves, mi ho vyberal aj na hrudi aj na tvari. Boli veľmi milí, umrtvenie a vpichnutie inekcie nebolelo až na tu intimnu oblasť.

Zavolaj tam a objednaj sa...

.....

Znamienka sú rôzne, úplne hladké, ktoré keď prejdeš po nich palcom ani necítiš a a také "vypuklé" - skôr ako bradavice. Pri holení si musíš dávať pozor, aby si ho nezaškrabla, môžeš chytiť infekciu. Ja neviem, či sa ti znamienko pri pôrode natrhne, to moje áno. Preto by bolo najlepšie, aby sa ti na to pozrel gynekológ a on to zhodnotil.

5454

neni take velke a s tym ze sa hanbim by som sa aj zmierila ale ked si tam holim a prechadzam cez to ziletkou neublizi mi to? a je pravda ze ked budem chciet rodit mi ho budu musiet vybrat inak by sa mi pri porode natrhlo?