MANE - vlasový zosilňovač

Ludi

Okrem toho aj Mane prislo na to, ze spreje su na dve veci a zacalo vyrabat akesi mikrovlakna podobne Toppiku. Ale udajne iba vzdialene a prvenstvo na trhu ma stale Toppik a Nanogen.

macejko

Zdravim vas vsetkych, tento tyzden som skusil Mane vlasovy zosilnovac a nechapem ako ho tu mozu niektori ludia tak vychvalovat, hlavne Amani... Asi Mane predava. Ze Amani? Ja som z toho zostal dost sklamany, ocakaval by som viac, hlavne za tu cenu. A k tomu pachne a nechava spinu a nedrzi. Asi zostanem pri svojom starom dobrom Toppiku! Ma niekto este nejaky tip? Mane, never again!

liliankaA

Predam Mane vlasový zosilnovac (stredne hnedá farba) použitý 2x spolu s vlasovym ustaľovačom použitý 1x za 20 eur vratane postovneho

Amani

MANE nie je žiadny liek na vlasy, ktoré rednú, alebo sa stenšujú po chorobe menopauze... Je to hypoalergénny produkt, ktorý vzhľadovo zväčší objem vlasov a zároveň ich prifarbí.”
Jeho zloženie obsahuje látky, ktoré boli testované a používané vo všetkých kozmetických výrobkoch ako rúž či make-up na oči. Distribútor tvrdí, že Mane hair thickener je používaný širokou verejnosťou a zábavným priemyslom už dlhé roky,preto dúfam, že neškodí. Ja ho používam iba od marca,na to aby sa prejavil nejaký problém je ešte asi skoro. Zatial môj problém s jemnými vlasmi vyriešil z ponúkaných možností na trhu najrýchlejšie a cenovo je tiež prijateľný. Dnes je chémia všetko,aj tabletky niečo liečia a niečomu zároveň škodia...

RNG

A podla zlozenia neobsahuje ani nic prirodne, same chemikalie(naftove destilaty), okrem denaturovaneho alkoholu a mleteho kamena(talc), este aj ten je vlastne karcinogen kvoli ostrym dlhym vlaknam.

Amani

Zloženie Mane vlasového zosilňovača:
Butane, Isobutane, Alcohol Denat., Propane, Isopentane, Dimethicone, Talc, Silica, +/- CI 77891,CI 77491, CI 77499, CI 77266

Neobsahuje akryláty!

Amani

Ja som si telefonicky dohodla stretnutie s pani Slamkovou a bola som si prevziať tovar osobne.Treba jej zatelefonovať a dohodnúť sa. Keď pošle balíček na dobierku, nemôže doručenie trvať viac ako 5 dní.U nás v SR sa to iba rozbieha, v čechách to predávajú už dlhšiu dobu a možno bude časom fungovať aj kurérska služba (dodanie 1-2 dni), alebo budú spolupracovať s kaderníctvami a budeme mať nákup úplne jednoduchý. Pokial viem v Trnave kaderníctvo Nefertiti už spoluprácu nadviazalo a bude sa tam dať výrobok vyskúšať priamo (doplatíš si za aplikáciu Mane - ako keď ti dáva po umytí vlasov tužidlo, alebo masku). V podstate je to najlacnejší spôsob, lebo bez veľkej investície uvidíš výsledok aj celú procedúru okolo toho a môžeš sa rozhodnúť, či si výrobok kúpiš aj na domáce použitie, alebo nie.

ich

Dnes urcite nie musim to sklbit s tym co mam objednane uz na tvar tak najskor buduci tyzden ked mi budu hviezdy naklonene. :-)

Amani a ako dlho si cakala na zasielku?