zlcnik?

Príspevok v téme: zlcnik?
bolibruska

Posledny mesiac pozorujem bolest hned pod pravym rebrom, niekedy dosiahne aj po lave.. podozrievam zlcnik, hoci som s nim doteraz nemala problem, ani nikto v rodine, ale podla miesta, kde to boli, to vyzera na zlcnik. Boli to hocikedy bez ohladu na to, ci a co som prave jedla. Neviem, ci to moze mat suvis, ale vcera ma cely den bolel pupok, silne krce, bolest aj pri dotyku... ma niekto s tym skusenost? Asi to vidim na lekara... len ci niekto nahodou nezazil cosi podobne,.. dakujem.

akdar

Dobrý den chcela by som sa poradit. mám 19 rokov a asi pred pol rokom ma zacalo boliet pod pravým rebrom od vtedy som mala 3 vacsie ,,záchvaty,, všetky v noci. Každý sa zhoršoval pri poslednom mi bolest vystrelovala az do praveho ramena. Bolieva ma to pravidelne ale da sa to vydrzat vacsinou to po chvilke prejde alebo sa bolesti zmiernia. Ako pisem iba 3 krat som mala velke bolesti pri ktorych sa mi nedalo ani pohnut pri poslednom sa pridala bolest v pravom ramene a triaska.Horucku som nepozorovala a zozltnutie som si nejak nebola schopna vsimnut.Mám aj bolesti očí Bola som na sone a aj na hadici a nic nezistili no vtedy som tie bolesti nemala az take vyrazne.Mám brat toto vsetko navedomie alebo mám znova absolvovat vysetrenia? Má to niečo so žlčníkom?

Ria45

bolibruska
pri žlčníku tie bolesti sú pod pravým rebrom a tiahnu sa do zadu do chrbta,skôr to vyzerá na žalúdok.
Môj syn mal tiež také príznaky a nakoniec to bol Helicobacter pylori,ktorý spôsobuje aj zapal žalúdka.
Takže tiež to vidím na gastroenterológa.

NASICKY

Dobrý večer.
Vplyvom zlej stravy a jej nadmerného užívania som začal mať problémy so žaludkom, pálila ma záha hlavne po každom jedle.
Vyvrcholením bolo, keď som v práci pri určitej činnosti sa dost musel ohýbať v bruchu po krátkej dobe po obede a po príchode domov som chytil prudké bolesti pod pravým rebrom, predtým som sa ešte značne rozčúlil.

Bolesť síce ustúpila časom, ale i po porade smanželkou som upravil stravu a z jej informácii, ktoré má od svojej kamarátky som sa začal zaujímať o Aloe vera. Veľa som si o nej prečítal a nakoniec som začal užívať Aloe vera freedom žíhľavový.
Bolesti zatiaľ nemám i záha ma po jedle prestala trápiť.
Užívam tento produkt a som s ním spokojný:
zdravie.kraus.comxa.com

Dokonca, co manzelka nechápe stále, od chuti si sem tam dám trebárs i chutne škarky, moju veľkú pochúťku, skrátka cítim sa lepšie.
O účinkoch aloe vera si možte pozrieť zaujímavé videa:
www.youtube.com
zdravie.kraus.comxa.com