Herpes

Príspevok v téme: Herpes
Radoslav B.

Vážení priatelia!
Chcem sa tu podeliť so svojou herpesovou anabázu.. V minulosti som často trpieval herpesmi- v mladosti na perách, neskôr pod nosom a posledné roky sporadicky na predkožke a,neskôr,masívne,každý druhý týždeň,aj na väčšiej polovici nosa...a to si neviete predstaviť tie bolesti z rán,zdurených uzlín,napuchnutých očí,atď. Avšak,ako cestovateľ,som sa neustále zaujímal o rôzne liečby od Zoviraxov (vďaka dnes už kamarátom kožiarom,že mi pomáhali),cez homeopatické Natrum Muriaticum, Rhus Toxicodendrom, Vaccinotoxinum(vďaka už známym z lekární,čo mi to vyhľadali a doporučili),atď,trochu zabralo,no opäť sa to vracalo a naďalej, neustále som si otvorené rany čistil borovou vodou, natieral Dermazinom a prekrýval Lalugenom, aby to nezaschlo a nekvasilo pod chrastou, no stále to mokvalo a tieklo...hrôza! roky som sa pýtal: v Indii, Kašmíri, Balkáne, Jemene...rôzne názory a mastičky, či tekutiny viac-menej nezaberali. Až,minulý rok,keď som si k marcovej päťdesiatke doprial cyklo marockým Atlasom, som na záver cesty, v hlavnom meste Marrakesh naďabil na židovského obchodníka, ktorý, po mojom vyrozprávanií o Herpese, ma požiadal, aby som počkal a po pár desiatkach minút priniesol ružovú mastičku v malej krabičke, ktorá síce hneď nezaberala, nos som mal z nej zafarbený ako alkoholik, ale ranky mi nezasychali, nesvrbeli, netiekli, pomaly sa A TO VEĽKÉ KLOP-KLOP-KLOP zahojili a od tej doby nevrátili!!!! Maroko je krajina dosť zaostalá a tak nejaký web na výrobcu nemám, ale mám odfotenú krabičku s mastičkou i z nej opísanú presnú adresu i telefón na výrobcu:

CRÈME,
Herboristerie Bezzari,
Hyrpés,
Semmarine Souk El Ghzel N.5,
Marrakech,
Tel.: 024 44 22 96

Prosím,nech to nikto odo mňa neberie ako reklamu, ale ako možnosť pomôcť od tých hrozných bolestí,zdravotných rizík z možných infekcíí do otvorených rán, infikovania okolia a, tiež, spoločenského hendikepu. Budem veľmi rád, keď tento môj príspevok pomôže čolen jednému človeku. S pozdravom RB

herpes

Ja už mám tiež herpes tretí x za sebou a som zúfalá. Ak by si mohol ešte bližšie, bude ti vďačných asi viac ľudí.

Help

Radoslav B- ja som mal od siedmych rokov herpes po tele a uzival som vela liekov.....kozna mi otvorene povedala,ze moj stav je tak nebezpecny,ze ak sa mi to dostane do mozgu koncim.Mile to bolo od nej.
Mal som to casto a najviac sa to prejavovalo na chodidlach a dlaniach a v ustnej dutine.
Bol som par krat aj hospitalizovany.
No v 24 rokoch som prekonal teplotu okolo 40 stupnov pocas dvoch dni,ktore si nepamatam a stal sa asi zazrak.Od vtedy neviem co to je. A to je uz 10 rokov.
A pritom mi uz nadej na zlepsenie ani nedavali.

juroslav

Zdravim Radoslav. Chcel by som sa spytat nejake blizsie informacie ohladom tej marockej masticky mozes mi prosim ta napisat na moj mail?Dakujem velmi pekne juro.blaze@gmail.com