Nevvyvinute bedrove klby

Príspevok v téme: Nevvyvinute bedrove klby
t1ny

Zdravim, pred dvoma rokmi mi lekar ortoped povedal, ze nemam resp mam zle vyvinute bedrove klby. Ked som bola mala doktori povedali rodicom, ze mam klby v poriadku, nemusia ma dalej prebalovat nasiroko. Pred troma rokmi som zacala mat neznesitelne bolesti, nemohla som poriadne ani chodit. Podla slov doktora sa s tym nic neda robit, dostala som tabletky proti bolesti a mam si kupovat vyzivu na klby a mozem byt rada ak o 20 rokov nebudem na invalidnom voziku. Mam 22 rokov a takato buducnost nie je mi zrovna pochuti. Chcem sa spytat ci ma niekto s takymto problemom skusenosti, ako postupoval, co vsetko ste vyskusali, ci nie su nejake cviky alebo ci niekto skusil nejake liecenie. ja som absolvovala elektroliecbu parafynove zabali a infracervene ziarenie, ale nic nezmiernilo ani len bolesti. Dakujem

usiko

vymena bedrovych klbov.......treba to sledovat, brat podpornu liecbu, tak ako ti povedia lekari, ale ponavstevovat tych co mozno najlepsich ortopedov....no a po case, tebe asi v skorom veku, ti vymenia klby....a prestane ta to boliet....

delphia

cudujem sa, ze pred 22. rokmi to tak zanedbali. moja sestra ma identicky problem, len s tym rozdielom, ze ona sa narodila pred 50. rokmi a v tom obdobi prevencia nebola na takej urovni nez teraz.
co sa tyka tej fyzikalnej liecby, tak vsetko to je iba podporna liecba. tvoj nalez lutujem, to nezmeni ani nevylieci. casom zrejme budes adeptom na bedrove endoprotezy.

sestre po styridsiatke vymenili obidve klby odstupom cca jedneho roka. chodi bez problemov, nema ani barlu, ci palicu. nie je na invalidnom, ale je normalne zaestnana.