Ist ku statniciam? :-(

Príspevok v téme: Ist ku statniciam? :-(
smutnavelmi

Som piatacka na VS, a dnes na skuske mi profak vynadal, ze naco ja vobec studujem, na co som vobec sla studovat..Dookola sa ma to pytal...Ze so mnou su len problemy, (mala som u neho bakalarku)so skuskami su so mnou problemy, s bakalarkou bol problem (pri tom som, ju nacas odovzdala chodila na konzultacie, ale ked som sa ho nieco spytala co ako mam pisat nikdy mi neodpovedal), a ze vsade kde som su len problemy so mnou...Pol hodinu na mna ziapal..A az potom ma vobec zacal skusat. Zo skusky som dostala C.Ale som z toho jeho vystupu cela zhrozena...Neviem, ci vobec mam ist ku statniciam...Este mi aj povedal, ze dufa, ze nebudem po skonceni skoly robit to co studujem, a ze som to ani nemala ist studovat...:-((( ja neviem, co mam robit :-((

Hysterka

su dve moznosti... bud si tvoj zfrustrovany profesor taky idiot, ze si na tebe vybija zlost, alebo by si mala byt voci sebe sebakriticka. je pravda, ze dnes titul ma kazdy debil, co nemusi byt tvoj pripad. mozno ze je to len egocentrik, ktory nemal dobry den a vybuchol nad nepolahcujucimi okolnostami, ktore si "sposobila"... pravda moze byt niekde v strede... avsak ja si myslim, ze k statniciam by si mala ist, pretoze si v piatom rocniku a bolo by velmi hlupe to vzdat kvoli nejakemu vystupu, ktory nemusel byt odovodneny.

severiane

V ziadnom pripade kvoli jednemu zakomplexovanemu chudakovi neprestavaj studovat. C je dvojka, to znamena, ze nie si taka neschopna, ako on hovori, mal proste potrebu si nieco dokazovat, co z neho robi vacsieho chudaka ako on hovoril o tebe. 4 roky aj nieco si makala, nenechaj si vziat to tvoje usilie. Drzim ti paste na statniciach, pretoze to velmi dobre poznam. Mna cakaju tento rok tiez ;)

len toto

Vykasli sa na profaka... skola z teba nespravi nic. Prax ukaze. Ja zatial prechadzam na same E. Zatial som sa tam nic nove nenaucil. Prax je uplne o niecom inom. Samozrejme pokial nestudujes zrovna medinu.

kajka01

urcite chod na statnice..pozri keby nechcel neda ti zo skusky c ale fx..keby ti chcel vyslovene hadzat polena pod nohy..ja viem ze ta to isto zobralo ked takto jacal do teba ale skus to vypustit..mna tiez caka jedna opravna statnica tak dufam ze uz vsetko dobre dopadne. aj ma to vcelku povzbudilo ked vidim ze nie som sama co maju problemy so statnicami.

ovecka83

hlavne nevešaj hlavu, je to nejaký pako, ktorý má doma problémy a nevyvršil sa na manželke ale na tebe (ak taký pako vôbec manželku má) a v žiadnom prípade nerozmýšľaj nad tým že nepôjdeš na štátnice!!!!...keď si sa dostala do 5 ročníka dačo v tej hlave máš a predsa si nepokazíš život kôli nejakému debilovi čo nevie čo so sebou..veď ho uvidíš len pár mesiacov a už navždy zmizne z tvojho života...nevzdávaj sa, viem čo je to študovať sú to nervy, ale maj ho v paži nerieš, viem bol a je to šok pre teba, ale tým len ukazuje aký je ON chudák...a ty máš predsa nejakú úroveň...čiže hor sa do štátnic aby si ho už potom nevidela, nech to je tvojou motiváciou...a keď budeš mať diplom mala by si mu pre zmenu potom ty dačo povedať a tak fajne z chuti po slovensky..uľaví sa ti (keď budeš mať diplom ti môže na hrb vyliezť doslova)

katka..

No vidis asi taka hlupa nebudes, ked ti dal zo skusky C. Jednoducho nemal svoj den, asi sa zle vyspal. To sa stava. Niektori maju dokonca pocit, ze ich studenti otravuju a narusia im program, ked pridu na skusku.
Takze ziadne take, ze nepojdes na statnice. Pekne mu to tam ukaz, ze na to mas. A ked sa potom nahodou zamestnas vo svojom odbore, tak sa mu chod pochvalit. :)

karamelka10

Ahoj mňa tiež čakajú štátnice a to už na dekanský termín. Neprešla mi diplomovka, aj keď ja si za nou stojím. Po druhom neúspešnom pakuse som bola z toho hotová. Nehcala som si to uežať v hlave a povedala som si aj keď ma vyhodili dverami ja sa vrátim hoci aj oknom. A je mo to ľúto, lebo ja som z tých takých poctivejších študentiek. Dvom kamarátkam som dosť pomáhala pri písani diplomoviek a oni prešli. Jedna doslova nevedela ani o čom písala a prešla. Život v tomto nei je spravosdlivý, ale už som nad tým povzniesla. Ja im ukážem.

lost

Podla mna on v tebe moze vidiet potencional a len sa ta snazi "podlomit" a ked sa nedas, nakoniec bude na teba velmi hrdy :)

jajaja99

smutnavelmi, nebud smutna velmi..a jasne, ze na tie statnice chod. nevesaj hlavu kvoli jednemu...slusne povedane idiotovi. vela zdaru a hlavu hore o)