Stroje na cvicenie -ake ??

Príspevok v téme: Stroje na cvicenie -ake ??
karticka-par

Ahojte,

viete mi poradit nejaky stroj/e na cvicenie ? Mam zatial orbitrek, ale este by som si chcela nieco kupit. POtrebovala by som vyformovat brucho a celkovo stehna, halvne vnutornu stranu a zadok. Budem rada, ak mi sem hodite nejake vlastne skusenosti s akymikolvek strojmi na cvicenie. Dakujem :-)

karticka-par

ahojte, dakujem za rady :)) Nad stepperom uvazujem uz dlhsi cas :)) A co poviete na stroj King Gym na brucho ? Ma s tymto niekto skusenost ? Bola by som nerada, keby sa mi z toho potom stal vesiak na saty :))))

hellohello

Ahoj, ja mám doma stepper, a je fakt super na stehná. Po každom cvičení ich cítim. Každý druhý deň dávam 30 minút a na najnižšej záťaži, pretože ževraj vtedy chudneš, na ťažšej záťaži posilňuješ. :) Hor sa do cvičenia :)

blbost

ale blbost cinky su ti na velke ... ked chces chudnut ... orbitrek je fajn pouzivaj ho :D ... ale nvm ako vy ale ja nanom musim byt nakych 15 minut najvyzsia zataz az potom zacnem citit ze cvicim inak sa riadne ani nezapotim ... svihadlo je super ... pulz sa ti rychlo zvysi rychlost svihania si urci podla potreby je to dobre na srdce, dobre sa ztoho chudne a aj na celulitidu .... svihadlo orbitrek uplne staci este pripoj nake cvicenia ktorych je plny net + strava a mas vyhrate :-)

chuchu

všetky stroje su blud, to je moj názor,lebo robia ten istý cvik.

činky su naj s tým možeš všetko,zadováž si ich