Balea šampóny

bee_1

Ja pouzivam revalid, je to skvely sampon a lacny ked ides cez -odkaz odstránený-
a mam to lacnejsie celkovo na notino.sk sa da dobre nakupit balea podla mna nie su moc kvalitne

sysa26

Ja mám napak zlú skúsenosť s baea šampónom,tiež som si ho kupila pretože ho každý v mojom okolí ospevoval,ale ostala som zhrozená,vlasy som mala zamotané,splasnuté a mala som pocit mastnosti vo vlasoch,a dokonca sa mi na niektor.miestach spravili lupiny!!!!!už nikdy viac,stojí síce 1,19 ale to si radšej priplatím 2-3 eura opat a kupim NIVEU ktora ma nikdy nesklamala...ale ktovie mozno mi len nesadol,bola to balea kokosova na znicene konceky

Pauli :)

Ahoj :) ja som donedavna kupovala Balea šampony take asi za euro, obyčajne rozne vone :). Efekt bol takmer nulivý, pekne voňal to je všetko. Zmyl mastnotu ale žeby nejako pridával na objeme alebo podobne..hm... Teraz som si kupila dva šampony (cena sa pohybovala okolo 1,60) značky Balea Proffesional. Jeden je s kofeinom a druhý na poškodené vlasy. Musim povedat že je naozaj prirovnatelny k značkam ako Glisskur a Elseve. Ak nie lepši. Moje vlasy boli take že keď som vyšla von, do 10 mimut za zlepili a boli nerozčesatelne a hrozne zničene. Po jedinom umyti vidim zmenu. Vlasy su hladke a upkne užasne na dotyk plus sa ešte lahko češu. Voňa je dokonalá. Proste davam 10/10. :)

NicoleUK

áno,je aj bezfarebná..ja som najskôr používala tú..no neskôr ma to lákalo,vyskúšať aj niečo iné..lenže do školy si farbiť vlasy nemôžem,tak som si objednala len zlatú blond..a keďže henna nezosvetľuje,zlatá blond mi dodala len zlatý odlesk..potom mi odlesk nestačil a vykašlala som sa na to,že do školy si nemôžem farbiť vlasy a skusila som gaštanovu,hnedú a aj kus čiernej :D .. zajtra idem do školy,tak som zvedavá že čo mi povedia ..

adusha

dakujem :) ja si vlasy velmi nefarbim takze mi chemicke farby nebudu chybat. a pocula som ze je aj bezfarebna henna tak asi vyskusam tu :)

NicoleUK

adusha,prepáč zabudla som napisať cenu :D .. henna stoji okolo 6-10eur..podľa toho,aku si objednaš..pohľadaj si tu : -odkaz odstránený-

NicoleUK

Adusha,ako už bolo spomenuté..áno v DM majú hennu,ale ja by som si na tvojom mieste raDšej objednala zo stránky Yvette..tam je kvalitnejšia henna a cenovo je to myslim rovnake..

Pokial si ale začneš hennovať vlasy,zabudni na farbení chemickou farbou a nekupuj si šampony,ktoré maju silikon (dimethicone)

Balea šampony sú super,žiadne silikóny a zlé látky..
prípadne sú dobré šampóny Alverde,taktiež ich predávaju v DM..tie majú v sebe zložku henny..čo prospieva vlasom :)..len tento šampon nejak nevonia,keď ho máš na vlasoch..je taký neutrálny..

lioness_01

adusha_ hennu majú aj v DMke... aj farebnú , aj bezfarebnú a dokonca som tam videla aj šampón a balzám...