prebrali ste niekedy niekomu frajera ?

neodporucam

Nie, pretoze sledujem ake hrozne veci sa potom tym ludom udeju. Verim v bumerganovy zakon karmy. Kukni si nejaky film alebo precitaj skutocny pribeh (ak nemas nikoho takeho v okoli) a hladaj, najdes to tam. Nevyplaca sa to nikdy, ale skutocne nikdy. Ten "prebraty" nie je prrrpaveny na uprimny vztah, nie je skutocne volny pre teba, pokym sa celkom nerozide predtym, nez si vy dvaja spolu nieco zacnete.

ojka

lost, to vieš, niekedy sa nechám uniesť tými "vašimi" smajlami (: ale inak, dobrý nápad d: :D
no hej, v okolí sa takých vecí deje habadej, to som bohužial už aj ja odpozorovala.... medziludské vzťahy sú nevyspytateľné.... (:

lost

ojka, nie :) take nerobim :D tak som to myslel ze, potom ked im ten frajer pride a rucne strucne vybavi, tak to pochopia :D staci pozorovat okolie aby som si to vsimol :)

janka24

preberat? je to tke trápne až detinske..bezcharakterne,pretože ludia so svedomim ak sa im pači frajer znamej-kamaratky alebo podobne, tak pozna hranice, jedine ak by išlo o to, že v tom vztahu to očividne neklape, hrozi rozpad...vztahy su strašne komplikovane,,,

lost

Prebrat frajera sa neda, pokial sa da, tak to nie je frajer ;)

Pretoze sa prebrat necha.

Ale pokial je to myslene v takych velmi taktickych a spinavych praktikach, tak by to naozaj stalo za stinanie prstov :P

Povedal by som ze to zalezi na okolnostiach, avsak tazko sudit nieco co necitime :)

A vonku su miliony nezadanych frajerov, tak naco preberat? A este k tomu preberat frajera naj-kamosa/kamosky, to je hardcore.. Neche sa mi rozpisovat, zistite to az ked to spachate :P

modra

Prebrať niekomu niekoho? A čo ten "prebratý" je nejaká pasívna vec? :)) keď ťa opustí kvôli inej, inému, smola....
ale my zaľúbení si vieme nájsť dôvod, prečo byť nahnevaní na tú sviňu, nie na miláčika, ten je v tom nevinne :)