Ako priberat ?

Príspevok v téme: Ako priberat ?
lukasza

Dobry vecer. Volam sa Lukas. Mam 17 rokov a mam 58 kg a 175 cm. Chcel by som pribrat len neviem ako :( Jest, jem celkom dost, len na mojej postave to nie je vidiet, sportujem-hravam futbal, je mozne, ze aj toto moju snahu nici. Preto by som chcel Vas poprosit o radu ako pribrat, co konkretne jest, po pripade ake vitaminy(tablety-kreatin?). a proste vsetko co by mi mohlo pomoct. Kolko by som mohol pribrat za 1 mesiac a pod.

p.s. mam doma jednorucnu cinku(10.5kg) a snazim sa cvicit kazdy den 10-30 min.

Dakujem za vsetky napady

hydro

Predám Bio kultúru na domácu výrobu hydro proteínu.

Zmesná Bio kultúra (špeciálna zmes kultúr baktérií) produkuje enzýmy ktoré konvertujú mliečne proteíny na peptidy a voľné aminokyseliny. Di- a tri-peptidy sú pre telo najlepšie a najrýchlejšie vstrebateľné .
Za deň si takto vyrobíme dva litre tak kvalitnej zmesi di- a tri-peptidov a voľných aminokyselín v tak kvalitnej podobe a s najvyššou možnosťou využitia pre telo, akú na trhu komerčných výživových doplnkov nie je možné kúpiť.
Vhodné najmä pre extrémne štíhlych a ťažko priberajúcich cvičencov a pre začínajúcich cvičencov, ktorí chcú rýchlo zvýšiť svoju hmotnosť.
Prírastok na hmotnosti 1kg za týždeň (merané na skupine rekreačných a kondičných cvičencov – po 15 týždňoch prírastok na hmotnosti min. 15kg). Najrýchlejší a najúčinnejší výživový doplnok v oblasti účinného budovania svalovej hmoty. Výsledky až o 420 % lepšie ako dostupné komerčné aminokyseliny a proteínové doplnky
Denné náklady na výrobu sú 1,- € ak rátame cenu mlieka z mliečneho automatu. Keďže Bio kultúra je „živý organizmus“, teda nám rastie a množí sa sama, nie je potrebné ju viac kupovať. Pri správnej starostlivosti nám vydrží neobmedzene dlho.
Ak ste doteraz mali problémy s trávením mlieka, mliečnych výrobkov, gainerov, proteínov, s týmto produktom ich mať nebudete.
Balenie obsahuje :
a) 1 dávku Bio kultúry + štartovacie enzýmy (balené v plastovom obale)
b) návod na prípravu samotného nápoja

hydroprotein@gmail.com
037 6338121

prezývka :)

sak ale asi s prestavkami....

ty ked ides do fitka(alebo keby si chodil) tak akoze na 10min?
asi nie... asi robis viacero serii, alebo si robis prestavky... čo ti zaberie 30-60min...

chodila som 3 mesiace pravidelne 3x do týzdna, človek-majitel sa mi aktivne venoval, takze viem, ze cvicenie aj s jednym "naradim" kludne zaberie 30 min...