Sara Zoe

aradnna

mám na to prene taký istý názor ako zuzana...ved no a čo ,že sme na slovensku...akoby by sme boli zaostalí alebo čo..každá maminka nech dá svojmu bábätku meno,aké sa jej páči...nech neberie do úvahy reakcie okolia...jej sa zasa nemusia páčiť mená ich detí...ja sama mám tri deti-dvojičky Lucassa a Cruza a dcéru Amadeu...to bolo rečí,že sú to hrozné mená...:D a teraz všetci vravia,ké sú to originálne mená...niektorí ludia sú strašne staromodní...treba sa rešpektovať:)

zuzana22

ja som zuzana a páči sa mi moje meno....a ked uz ste tu takí mudri,napr. moje meno nieje slovenské :D a vobec preco by nemohli dat slovaci taketo mena? co je na tom? ake opicenie? proste niekomu sa paci Anička,niekomu Zoe...mne sa tie mená pacia...to teraz za to ze sme na Slovensku,tak budeme vsetci davat len otrepane slovenske mena? to uz rovno rovnosatu treba zaviest :D vy ste trapni...porozmyslajte kusok nad tym...uz davno niesme zaskatulkovane komunisticke slovensko (ajked teraz ked je Fico premier,hm :) )dnes si mozes vyberat a riadit sa svojim pocitom....aj keby sa tipacilo meno Sandokan :D je to tvoja vec...a ze lutujete tie deti?preco?

mifor

Presne tak, načo sa hneď opičiť. Veď aj v našom kalendári je kopu pekných neotrepaných mien. Nemusí to byť hneď spomínaná Anna, Mária či Zuzana.

rybka17

moderna.......dietatu by som dala pekne slovenske meno pretoze zijeme na slovensku...je to trapne hrat sa nejake celebrity ....ale kazdy nech si babatko pomenuje ako chce....a to vobec nie som nejaka stara senilna babka :-)

moderná

rybka17 ty sa určite voláš Anička alebo Marienka,či Zuza?:-)...v dneštnej dobe už letia iné mená,ako keď si sa narodila ty...tak to pochop:-)

rybka17

otrasne mena...a vobec, vsetky zahranicne mena su uplne trapne hlavne ked sa to spoji so slovenskym priezviskom....lutujem tie deti