Šediváčik/greylet

červenáčik

reparex- po dvoch týždňoch používania presne podľa návodu sa z jemne šedivého blondiaka stala ryšavá Marfuša s ukážkovými začervenený nechtami reparex- na bradu a fúzy najlepší samoopaľovaci prostriedok, toto je pravda a nie vymyslené bláboly, pôvodný Šediváčik takéto blbosti a ferebné červené dúhy na vlasoch nerobil. Takže šediví blondiaci ak chcete mať na hlave perfektný červenkastý preliv a perfektne opálenú tvár používajte REPAREX

Vic

Reparex je určite neškodlivý, môj známy sa z neho omylom napil a nič. Poznám pár ľudí, ktorí ho požívajú a funguje. Sú to aj blonďáci aj čiernovlasí.

Ja sám chvalabohu šedivý niesom, ale poznám pár ľudí, čo si ho nevedia vynachváliť. Dokonca aj zabraňuje tvorbe lupín. Môj kamoš chodí dva krát do týždňa plávať a mal strašne veľa lupín, ok kedy používa Reparex, nemá lupiny a má vlasy čierne, ako havran, jeho kamaráti si myslia, že si ich farbí. Má 60 rokov.

Reparex funguje a niesom jeho predajca

uživatel

POZOR - PRIPRAVOK ŠEDIVÁČIK BOL STIAHNUTÝ Z TRHU Z DOVODU OBSAHU OCTANU OLOVNATEHO, KTORÝ BOL DO ROKU 2009 POVOLENÝ A OD 2010 ZAAZANY. FYRMA BOOS BIOLOGICKE SUBSTANCIE KOŠICE, KTORA ŠEDIVÁČIK VYVINULA ĎALEJ POKRAČOVALA VO VÝVOJI VÝROBKU BEZ OCTANU OLOVNATEHO A VYVINULA GREYLET S OCTANOM STRIEBORNYM, KTORY EŠTE VYLEPŠILA A ABY SA ODLÍŠILA OD VÝROBKU ŠEDISTOP, ZA KTORÝ NEBERIE ŽIADNU ZODPOVEDNOSŤ ANI ZA KVALITU TOHOTO PRODUKTU PREMENOVALA GREYLET NA REPAREX, KTORY MA UPLNE NOVU RECEPTURU ABSOLUTNE ODLIŚNU OD GREYLETU A MIMORIADNE UĆINNÚ!!!!!

antarktis

Šediváčik, ako aj venezuelský prípravok Grecian Formula bol nahradený novými prípravkami s obsahom octanu strieborného/Greylet, Šedistop/, aplikoval som si tieto nové prípravky na vlasy po dobu niekoľko mesiacov, ale môžem konštatovať, že ich účinok je minimálny, možno okolo 30 percent. Veľmi slabé. Starým prípravkom s obsahom octanu olovnatého sa ani zďaleka nevyrovnajú.

sidi

Octan olovnatý, ktorý bolo škodlivý bol nahradený octanom strieborným, ktorý nie je škodlivý ľudskému organizmu vraj.