Herbalife krémy

S1M

pre hedvigu
Na to musis mat proste nadanie :) Vacsinou su to ludia co sa daju lahko zmanipulovat a ked sa im povie slovo PENIAZE tak idu za tym hlava nehlava.

jdeina

bibinka moni mozem len suhlasit s tebou ...
tak isto som mala problem s akne a po rokoch skusania vseliakych pripravkov mi pomohla az herbalife kozmetika v case ked som uz premyslala nad liecbou laserom.teraz mam krasne vypnutu cistu plet a nemusim sa skryvat pod makeup.a to ju pouzivam este len kratko

hedviga

Nečakam miliony a úžasnú karieru.Chcem len prácu.A nikoho neobťažujem.Pracujem v štúdiu,ošetrujem pleť,nikomu na silu nič netlačím.Nikto sa mi nesťažoval.Máte len zlé skúsenosti.Nie každému to vyhovuje.Nevadí.

amina29

drahá Hedviga,držím ti palce v tejto užasnej kariére a odkáž svojim kolegyniam nech prestanú obtazovat ludí a vyvolávat im aj ked o ich výrobky človek nemá záujem, ja som si koli tomu musela zmenit aj telefonne číslo!
A douč sa gramatiku!

pre hedvigu

no neviem,ci su dva roky davno,ale ja stale viem,co sa tam deje,takze viem dost dobre posudit....tak ako je vsetko o ludoch,aj tu to pos... ludia a sponzori,ktori vyvijali zbytocny tlak a pod....nechce sa mi o tom ani pisat,bol to proste trapas to cele,kazde skolenie o tom istom,stale si pisat tie iste dristy,ktore som vedela aj bez toho,skolia ti isti ludia,vsetko je super,skvele....a bla bla bla