stolica - o co asi ide?

Príspevok v téme: stolica - o co asi ide?
Ahera

Zdravim.
Mam taky neprijemny problem. Pred par dnami som si vsimla, ze moja stolica obsahuje akesi zlte kusky netusim coho. Doteraz som moju stolicu dako specialne nesledovala, takze netusim ake dlhe trvanie to ma. Doktora planujem navstivit, no este tri tyzdne to nebude mozne. Velmi ma zaujima co to moze byt. Daky parazit? Alebo?
Na nete som tuto temu nasla len v spojeni s novorodencami a aj tak to nebolo dako vysvetle, ze o co ide.
Netusite co to moze byt?

eva455

Sprav si ocistu criev colonixom a paranilom da sa kupit na stranke dr natura ja som to vyskusala a tiez som bola prekvapena uplne sa zmenila stolica a vysli zo mna ja do dnes neviem ale vyzeralo to ako parazity. Tie parazity v sebe mozeme mat aj ked si to nechceme pripustit.

bebca

Ja mam podobny \"problem\", vsimla som si taketo male kusky, ked som predtym zjedla nejake oriesky alebo semienka. Creva mi to asi nedostatocne stravili.Urcite to budes mat z nejakeho jedla.

Ahera

Co sa tyka pankreatitidy, tak na mna nepasuje ani jeden priznak, bud sa este nestihli prejavit alebo to nie je moj pripad.

andis

tak ja mam ten isty problem, prešiel som už rôznymi vyšetreniemi a zatial to vyzera na chronicku pankreatitidu aj ked sa mi tomu nechce moc verit...

Ahera

daria29 ano k obvodnej pojdem hned ako to bude mozne, potom budem moct aj tyzden behat po doktoroch.
A nie je to celkovo zlta stolica. Samotna stolica ma normalnu farbu, ale obsahuje (z pohladu aky mi je v danom momente poskytnuty) dake dva zlte kusky velke asi 7mm.
Co som si zatial precitala o parazitoch co sa mozu vyskytovat v traviacom trakte, tak nebolo zrejme ci to moze byt jeden z nich alebo nie.

daria29

ano, je dôležité sledovať nielen čo ide do nás ale aj čo ide z nás.!!v tedy zistíme rozne príznaky ochorenia ,a nieje neskoro!prečo nejdeš hned k obvodnej?žltá stolica,to môže spôsobiť aj látka z pečene bilyrubín?

Ahera

aluska ano, viem aka my byt. Od farby, tvaru az po plavecke schopnosti :) A teda mozem povedat, ze normalne to nie je.
Najprv som si myslela, ze je to hemoroid, kedze mi to obcas sposobi ranku - cize par kvapiek krvi. Ale to bolo vylucene.