Som psoriatik - psoriaza...

Príspevok v téme: Som psoriatik - psoriaza...
eventualita

Ahojte,
od 10 rokov som psoriatička, mala som to vo vlasovej pokožke. minulý rok na vianoce som sa vyhádzala malými vyražkami. nebrala som to važne, že to prejde... a že to je asi od nejakého jedla... no po týždni to neprešlo a každá svrbiaca vyrážka sa zmenila na lupienku-na psoriatickú vyrážku. bobo to pre mna veľmi zle. stále som plakala a trápila sa kôli tomu. nik si nevie predstaviť čo to pre človeka znamená, keď nemôže viesť plnohodnotný život. žiadné kratke tričko a už vôbec nie plavky... bola som aj na alergologickom. ale nezistilo sa z čoho som sa vyhádzala. ja si myslim že to bolo z pomela, ktoré som nikdy nejedla až na tie vianoce.
v súčastnosti to mam lepšie, mastičky, opaľovanie mi dosť pomohlo... tiež som brala homeopatika ale jediné čo spôsobili že som pribrala.
ja viem že viacerí sa tu rozpísali o svojich skúsenostiach, ale som zvedavá na vaše nové skúsenosti.

GARRA Spa

skuste kupele s rybickami Garra rufa
je to bez vedlajsich ucinkov a ma to vynikajuce ucinky a s UV svetlom je to The best. Dcerka to absolvovala a som velmi spokojna,ale je to narocne na cas.
Vela stastia.
-odkaz odstránený-

fenix

nechapem sice na co hladas niekoho so skusenostami,ale ved tvoja vec
predsa musis vediet,ze nie je liecitelna a naozaj nechapem,preco niekto na tomto fore by ti mal pomoct viac,ako lekar
ja viem,ze psoriaza je svina

sasia

na nieco take je dobry aj cierny zazrak alebo inak trstinova melasa.da sa kupit v obchode zdrava vyziva ale aj v lekarni no tam bude urcite drahsi..je to cierna hmota,ktora vobec nechuti ani nevonia dobre...ale jej liecive vlastnosti su preukazane.. pouziva sa vnutorne ale aj lokalne..da sa pozhanat kniha o ciernom zazraku a tam su vsetky skusenosti ludi co ju uzivali a je tam aj pripad psoriazi samozrejme treba skusit...stoji okolo 12 eur ...ale oplati sa

eventualita

fenix
no ano mam ju dlho... a veľa sa o nej popísalo... ale ja hľadam niečo čo patrí medzi skúsenosti ľudí...

...m
no ja viem že to není alergia no mne sa z tých alergiou vyvolaných vyrážok ktoré vyzerali ako ked sa vyhádzeš. no a z každej tej vyrážky ked svrbela a ja som si ju poškrabala tak sa začala šupať... ako lupienka....
ja viem že to není alergické ochorenie.

Bebe45

Ahoj ja som nikdy nemal problém s pokožkou a o psoriáze som ani netušil. No stalo sa. Vplyvom veľkého stresu sa mi z ničoho nič objavila. Začalo to na pokožke hlavy, neskutočné svrbenie a množstvo lupín. Neskôr sa mi to objavilo na hrudnej kosti.V lekárni mi poradili prírodné produkty Psoristop s extraktom s mahónie, že na to je to ideálne.Skúsil som najprv šampón a dali mi vzorku krému, ktorým som si ložiská natieral. Výsledky som pocítil po týždni - prestalo ma to svrbieť a obmedzili sa aj lupiny. Potom som si dokúpil krém aj tekuté mydlo na telo a po 6 týždňoch i popísané príznaky zmizli. Som fakt šťastný že som sa nechal nahovoriť na tieto výrobky! a čo je nemenej dôležité sú bez chémie a vo výbornej cene.