Pľúca zaliate vodou

Nety

Ahojte, moja maminka nam tak zomrela.Ked ju pustili po 2 tyzdnoch na infuziach z nemocnice, uz nedokazala zit bez toho.Mala rakovinu hrubeho creva.Najprv nam odpadavala, potom zacala vracat parazity a tak rychlo odisla.Bola vegetarianka a sportovkyna a najvacsie slniecko na svete.Neviem ako este mohla tomu predist.Zevraj je dobre cvicit chi a brat prirodne veci proti parazitom pravidelne.Ale ona vravela, ze to je karma.Tak sa dufam stretneme v dalsom zivote.Ona je aj teraz vacsinou pri mne.Tak som jednou nohou tu a jednou tam, aj preto mi je vela veci tu jedno.Ale radsej by som bol keby bola aj ona tu.

llek

Hlavne aby uz boli co najskor vysledky a dalo sa nieco robit. Najhorsie je vzdy to cakanie na vysledky. Ved keby si nieco potrebovala, tak sa ohlas.

timtim

Ilek dakujem za info.Tak trocha som sa ukľudnila.Brat pred 11 rokmi prekonal niečo podobné ale jemu hned odsávali vodu toľko toho mal a trvalo to mesiace.To ostatné čo bude potom už tak trocha viem.

llek

Caka sa teda asi na vysledok. Medzitym sa vela toho nerobi, lebo vsetko zavisi od tej histologie. Ked sa ti bude horsie dychat, prihlasis sa na interne, ked sa nic nezhorsi tak treba cakat. Ono, ta tektuina je pen sprievodny prejav, to podstatne je to v tom hrudniku a histologia z toho. Vela krat sa popri lymfome najde aj tekutina okolo pluc alebo srdca, ale ked to nesposobuje velke tazkosti nerobi sa s tym nic, lieci sa lymfom a ta tekutina sa potom prestane tvorit

timtim

Áno o liečbe sa rozhodnú až ked´ budú vedieť čo to je ale dovtedy by nemali kontrolovať či sa tá voda netvorí? Mne dva týždne nič, ani len popočúvať.Vraj ak sa budem dusiť nech idem na interné oddelenie aj s papiermi čo som si pre fotila a tam budú vedieť čo majú robiť.Tak trocha ma to trápi,ved´niekde to není jedno nikomu.A navyše mám deti a to naše malé nemá ani dva mesiace.

llek

Ta tekutina suvisi s tym ochorenim, co sa este nevie ci je lymfom alebo thymom. Neviem ci si uz mala robenu histologizaciu toho procesu, to je klucove. ked sa bude vediet co to je, rozhodne sa o liecbe.

timtim

Dobrý.Som matka troch detí.Pred 2 týždňami mi zistili,že mám vodu na pľúcach.Teraz som sedem tyždňou po pôrode.Okrem vody našli aj lymfóm alebo tymóm ,ešte sa nevie čo presne.
Ja by som rada vedela či tá voda odtiaľ môže miznúť sama alebo treba zákrok a odsávať?

ati-67

Mamička pred rokom mala embóliu plúca, a teraz stále má tam vodu. Ťahali už šestkrát. Teraz berie antibiotika. Už päť týždnov je v nemocnice. Týžden berie lieky a už má sa lepšie. Chceme sa pítať, že aky je Váš názor, treba ju nechať operovať alebo sa vyliečí z liekmi. Má šestdesiatpäť rokov a má cukrovku.