Problemy s pletou, mastna, vyrazky, pory, cierne bodky

Príspevok v téme: Problemy s pletou, mastna, vyrazky, pory, cierne bodky
Vanessaaa

Ahojte mam takyto problem strasne cierne bodky na nose,cervene vyrazky na cele a pri nosi kusok,a potoom cervene miesta na brade,niekedy mam plet lepsiu inokedy horsiu:(,snazim sa ju cistit rano aj vecer,gelom a potom pouzijem zmatnujuci krem,vo februari idem ku koznej,tak som zvedava,lenze tie jej masticky zas pomozu tak na 50%,potrebujem sa toho zbavit uplne:(nechcem si stale davat make-up alebo aknekolor,pretoze sa tym nici podla mna plet a v starsom veku bude vyzerat hrozne:(,neviete o nejakom zakroku,alebo nieco co to odstani??nech uz vysolim akekolvek peniaze ale tohto komplexu by som sa raz a navzdy zabila,fakt dakujeem,ak mi poradite:)

Janka8594

Ahojte :-) Ja za seba môžem odporučiť bylinnú masku Tarika, ktorá pomáha na akné, nedokonalosti pleti ale aj čierne bodky -odkaz odstránený- :-)

bianka452

Pozrite si môj blog na ktorom mám uvedené ktoré kozmetické produkty na pleť používam ja. Či už ide o dekoratívnu kozmetiku, čistiace produkty a produkty na akné z kamenných obchodov a domácej lekárničky. Sú jednoduché lacné a aspoň mne pomáhajú tak pevne verím že pomôžu aj vám a kľudne mi odpovede zanechajte v komentároch na blogu: www.biankaart.infoblog.sk

Mária 35

Dobrý den :). Vyskusala som Rhassoul Clay arganovy olej a možem povedat, ze som nadmieru spokojna :) Plet mam čistu, hydratovanu, bez ciernych bodiek a ta hebkosť... Vrele odporučam. Uz sa tešim na dalšie prípravky z Vasej rady :
www.alassalabeauty.sk

Mayusik

Ahojte, ja som bojovala s pleťou už od puberty, neustále vyrážky , následne jazvy, čierne bodky.... vyskúšala som cez obyčajnú kozmetiku, vichy, bioderma aj tie odporúčané od kožnej lekárky,ale všetko to boli vyhodené peniaze do vzduchu, po rokoch som našla kozmetiku artistry a môžem povedať, že konečne sa moja pleť zotavuje a vyzerá zdravšie ako kedykoľvek predtým, na začiatku som bola dosť skeptická, že bude výsledok ako pri všetkých ostatných značkách, ale myslím, že sa oplatilo, pleť je odrazom dobrej a kvalitnej starostlivosti. Takže ak budete niektorá chcieť vedieť viac kľudne mi napíšte.

merry meey

Ahojte potrebujem pomoc moj prijatel ma hrzone zaneseny chrbat ciernimy bodkami viete mi niako pomocť domacimi trikmi alebo mastičky hoc čo dakujem

poradkyna Nika

Ahoj som kozmeticka poradkyna Mary kay a tvoj problem je lahko riesitelny.Nasa kozmetika je so 100% zarukou spokojnosti a vrele odporucam.Ja som mala tiez velmi velke a velmi vypukle cierne bodky ale ako pouzivam kozmetiku Mary Kay tak bodky zmizli.Taktiez výborné výsledky aj na ostatne problemy na tvojej pleti.

zdravievomne

pri problémoch s pokožkou vám pomôžu minerály. Odporúčam pozrieť si stránku www.vitaeshop.sk" title="www.vitaeshop.sk">Vitamíny a výživové doplnky na nej nájdete veľa produktov, ktoré vám pomôžu vyriešiť vaše problémi. Osobne pomohli nielen mňe ale aj veľa mojim známym. A veľkou výhodou týchoto látok je, že pomáhajú nielen ku krásnej pleti ale aj vlasom a nechtom