Pletovy krem pre mladu plet

Príspevok v téme: Pletovy krem pre mladu plet
martaa

ahojte,
mala by som otazku - mam cerstvych 25 rokov, citlivu atopicku plet. chcela by som si kupit nejaky vhodny krem, aby bol aj preventivny proti prvym vraskam, ale nie prilis silny, aby moju plet nezatazoval a zaroven ucinkoval preventivne a aby moju plet respektoval. vie mi niekto poradit zo skusenosti, co konkretne by bolo dobre? je mi jedno ci vichy, bioderma, ryor, doliva... jednoducho, co by tak aspon priblizne vyhovovalo mojim poziadavkam.vdaka moc.

expert

Ahojte, ja používam šípkový olej značky topvet 2 polievkové lyžice zmiešaný z klasickou modrou niveou 50 ml.

Je to vynikajúce...

tinamartina

Ahojte, ja tiež odporúčam AA COSMETICS, dobrý výber majú na stránke -odkaz odstránený-. Ak potrebujete, poradia vám.
AA cosmetics nie je tak drahá ako avene či vichy, a je antialergická, takže dobre sadne každému.

anikoo

Vyskušala som veľa výrobkov, ale najviac mi vyhovuje kozmetika AAcosmetics. Je naozaj antialergická, a myslím si že neškodí. Majú mnoho dobrých krémov.

Marika17

Ja som veľmi spokojná s prírodnou kozmetikou Natura House. Hoci prvé vrásky mám dávno za sebou, mám suchú šupinatu pokožku takže trošku staršiu ako ty :-), ale táto značká má aj radu práve pre mladú pleť proti prvým vráskam . Volá sa NO AGE je s nechtíkom lekárskym takže možno ti sadne. Skús ich osloviť a vyskúšať vzorky.
-odkaz odstránený-

sandra30

Ja som veľmi spokojná s kozmetikou AAcosmetics. Vyberieš si krém podľa veku. Ja ju kupujem na -odkaz odstránený-

martaaa

aha, vdaka za odpoved:) a ktory konkretne by som si od dolivy mala kupit - ten hydratacny ci ten s tym granatovym jablkom alebo este nejaky iny?...lebo by som to chcela aj ako na vyhladenie prvych malych vrasok a ako som si tak citala trochu zdalo sa mi ze ten s granatovym je na to lepsi- teda ze okrem hydratacie aj pomaha takto..ci my staci len hydratacny, kedze mam len 25? inak vdaka ti:)

FoxyBeauty

Ahojte baby :)

Pracujem ako profesionalna vlasová a make-up stylistka

Ja kombinujem Biodermu a Dolivu,lebo mám citlivu pleť , na nose mastnú a inak normálnu :)

Veľmi môžem odporúčať hydratačný krém doliva je fakt dobrý!
Vyskúšala som už veľa výrobkov ale tento je naozaj najlepší

Ak chceš zainvestovať určite najlepšia je značka Clinique,ktoru dostať v parfumeriach,ale trošku ti to prefúkne peňaženku ,lebo za kvalitu jednoducho platíš :)