Palete Color and Gloss

Príspevok v téme: Palete Color and Gloss
anabelka

Má niekto skúsenosti s touto farbou?
Vraj je to farba bez amoniaku. Trvácnosť sa pohybuje od 6-8 týždňov.Farba sa má vymyť. Chcela by som zosvetliť vlasy, resp. dať si blond farbu, avšak obávam sa, že sa táto farba nezmyje ako píšu, ale že bude vyrastať. To naozaj nechcem.
Dúfam, že niektorá z Vás bude túto farbu už poznať aj keď je to novinka a podelí sa so mnou o skúsenosti a postrehy. Ďakujem

kajaaaaaaaaa

tak ked nemas 12 rokov tak potom nerozumiem tomu ze nerozmyslas ako starsia. ved ked farba neobsahuje peroxid tak ti vlasy zosvetlit ani nemoze. tie blond nezosvetlujuce farby su urcene na blondave vlasy a ak si na blondave svetle vlasy sdas takuto farbu tak ti zafarbi do ineho odtiena ako mas. vlasy jednoducho bez peroxidu nezosvetlis

anabelka

Predstav si, že nemám 12, keby mám, tak si to už dávno dám na hlavu.
Pýtam sa preeto, lebo tá farba nemá amoniak ani peroxid!! Nemám čierne vlasy, že by som ich chcela tak radikálne zosvetliť.. Ale..vlastne, o takútu "radu" som ani nestála, tak díky ..

kajaaaaaaaaa

ziadna zosvetlujuca farba sa ti z vlasov nevymyje. ved je to logicke nie preboha? ci myslis ze sa ti bude vymyvat a vlasy sa ti nas5 zafarbia? kolko mas rokov 12?