Zuby a ústna voda Dr.Landa

Príspevok v téme: Zuby a ústna voda Dr.Landa
babarik

Ahoj, dočítala som sa na internete o priaznivých účinkoch ústnej vody Dr.Landa.Chcela by som vedieť či ju niekto z vás používa a či je ozaj taká dobrá. V lekárňach o nej ešte nepočuli. Pomáha vraj zastavovať kŕvacanie ďasien pri parodontóze, ustupujúcich krčkoch, kývavosti zubov. Ďakujem.

Denz

Je normálne, že má LISTERINE® tak výraznú chuť ?
Za svoju charakteristickú výraznú chuť vďačí LISTERINE esenciálnym olejom, vďaka ktorým má cenné antiseptické vlastnosti. Ak dávate prednosť menej intenzívnej príchuti, vyskúšajte prípravok LISTERINE ATC - ochrana pred zubným kameňom (bledomodrý) alebo LISTERINE Cool Mint s citrusovou príchuťou..

Aké je zloženie ústnej vody LISTERINE® ?
Všetky varianty antiseptických ústnych vôd LISTERINE obsahujú zložky esenciálnych olejov. Varianta LISTERINE ATC - ochrana pred zubným kameňom (bledomodrý), obsahuje navyše chlorid zinočnatý, určený pre obmedzenie tvorby zubného kameňa a udržanie prirodzene bielych zubov. Varianta Listerine FresMint - ochrana zubov a ďasien (zelený), je obohatený o fluorid sodný, ktorý posiluje zubnú sklovinu, a pomáha tak chrániť zuby pred zubným kazom.

Môže LISTERINE® zafarbiť jazyk a zuby ?
Ústna antiseptická voda LISTERINE nezafarbuje zubnú sklovinu a ani mäkké tkanivá. Vo výnimočných prípadoch môžu stopy farbiva zostať chvíľu na jazyku alebo zuboch, ale „zafarbenie" samovoľne zmizne.

Majú všetky ústne vody LISTERINE® bezpečnostný uzáver ?
Špeciálny bezpečnostný uzáver sa používa u všetkých variant ústnych vôd LISTERINE. Tento uzáver zabraňuje náhodnému požitiu prípravku deťom.

Koľkokrát denne sa má používať LISTERINE® ?
Podľa klinických štúdií sa doporučuje LISTERINE používať dvakrát denne (ráno a večer) po vyčistení zubov s dávkou 20 ml. Pri používaní dvakrát denne poskytuje 24 hodinovú ochranu pred zubným povlakom.

Je možné riediť LISTERINE vodou alebo si po použití vypláchnuť ústa ?
Pre udržanie účinnosti prípravku LISTERINE ju doporučujeme neriediť vodou a ani si po použití nevyplachovať ústa. Pokiaľ sa vám ale zdá chuť veľmi výrazná, vyskúšajte variantu LISTERINE ATC - ochrana pred zubným kameňom (bledomodrý), ktorá má menej intenzívnu príchuť, pri zachovaní rovnakej účinnosti. Prípadne je možné zo začiatku prípravok zriediť s vodou a postupne znižovať množstvo vody, až ju bude možné používať nezriedenú, tak ako je to doporučované.

babarik

mate59, ak máte skúsenosti bola by som rada keby ste napísali ktoré ústne vody sú dobré a zaberajú pri obnažených krčkoch a kývavosti zubov.Ďakujem

mate59

ˇustna voda dr. Landy nie je o nič lepšia ani horšia ako ktorékoľvek iné ústne vody.
Rozdiel je len cene.Ale žiaden zázrak na parodontózu.