farebny sampon na vlasy

casanta

Neodporucam palette , je jedno ci je to farba, ci sampon...najskor ti odporucam henu, ta ti neznici vlasy ako ostatne farby ci sampony...ak chces vsak klasicky sampon tak radsej nieco od garnier a vzdy si vyber odtien svetlejsi, lebo farby a sampony na domace pouzitie su robene tak, aby chytili poriadne..

Maser9

v každom DM alebo 101 drogérie máš široký výber farieb od rôznych značiek, myslím si že výber farieb je podobný a pbsah rovnaký okrem odtieňov, s týmto by som si tak hlavu nezahadzoval ajtak ich budeš musieť vyskúšať viacej pretože každý šampón chitý inak na vlasy, záruka prestneho otienu ako je na krabičke je jedine farba na vlasy nie šampón

laila2845

Ahojte, chcem sa spytat, mam odfarbene vlasy a farba uz vyrasta. Chcela by som vediet ci ked pouzijem viackrat sampon, ktory by sa mal zmyt a nechat mi povodnu farbu vlasov, trvala farba odrastie a budem mat vlasy ako predtym? uz si totizto nechcem odfarbovat vlasy, chcem mat prirodzenu farbu, ale ked to odrasta nevyzera to velmi pekne...
Dakujem!

monro

Palette color and gloss-novinka
Palette color shampoo
Garnier color and shine
Garnier herbashine (maju v Rakusku)
Loreal Casting creme gloss
...tieto su na 24-28 umyti, paletky sa vymyvaju horsie, odrastaju, loreal sa zase vymyva velmi rychlo, garnier som este neskusala, ale vraj je super, pekne drzi.

lenkaaaaaaaa

palette ktore by sa mali vymyt po 24 umytiach maju fajn odtiene, ale nieje pravda ze sa uplne vymyju po takom case. ale ak si nafarbis vlasy odtienom ktory sa len trocha lisy od tvojej vlastnej farby tak sa bude postupne vymyvat a ked strati na intenzite tak nebude vidno ze ti odrastaju vlasy. tu su odtiene:

www.palette.sk