Žilnaté ruky

Príspevok v téme: Žilnaté ruky
latysha

Mám 20 rokov a trápia ma žilnaté ruky (viď Angelina Jolie). Vždy, keď mi je teplo, mi navrú a vyzerajú dosť neesteticky. Keď si ich však dám nad úroveň srdca, znovu zmiznú. Lekárka mi povedala, že sa tým nemám trápiť, ale mám byť rada, pretože mám dobré žily. No keďže som dievča, dosť sa za to hanbím. Má niekto podobný problém? Dá sa to nejako ovplyvniť?

touchthesky

ahoj Latysha,ja mám úplne rovnaký problém ako Ty, všetci mi hovoria že či posilňujem keď mám také žily ako povrazy...aj ja mám tenučké ruky, ale mám aj pevné svaly, ramená vyrysované, na bruchu tehličky, pevné svalstvo na stehnách - žiadne trasľavé mľandravé nohy...pred rokom som mala 42 kg, teraz mám 48 kg, ale žily sú stále vidno, to sa nezmenilo ani keď som pribrala...asi to mám po otcovi, aj ten je chudý a má viditeľné žily...mne to neprekáža, aspoň je to jednoduchšie keď mi berú krv, nemusí sa mi sestrička špárať ihlou v ruke aby našla žily....-)

Nerio

Ja by som zas chcel vediet ako mat take viditelne zily. Ked som dospieval okolo 17-20 roku zivota tak som ich male navreté uplne, ako keby chceli prasknut, dnes su stale viditelne ale uz nie tak ako vtedy.
Co spravit aby boli vyditelne maximálne? Pracujem manuálne ale to moc nepomaha skor by som povedal ze trochu obrastli tukom, tak by som chcel vediet ake potraviny by som mal vylucit aby boli zily zase tak viditelne.

štefan

Buď rada,mňa sa to napriklad naozaj páči,keď má dievča žilnaté ruky,už od mala som si najviac na dievčatoch pozeral na ruky.

Denz

:))
mas pravdu:)
ale su aj take co maju ozaj nadvahu.....bud z dovodu stravy,alebo choroby .....
to uz chapem. Mat 100 kg....nie je sranda.:)

latysha

čo by za to dali iné dievčatá? ja ich práveže nechápem... čo je na kostlivcovi krásne? odborníci by mali vymyslieť nielen odsávanie, ale aj nasávanie tukov... :D
hlásim sa za pokusného králika... :D

Denz

ziadna zahada......vtedy totiz v tele krv pumpuje rychlejsie z dovodu potreby ochladzovania.
A ak je chlad......viac sa uzatvaraju.
Skus pribrat a aj ked nevidim v tom problem....vyriesi sa to.

latysha

ee, neposilujem... a je pravda, že som príliš štíhla, no nedarí sa mi pribrať... :(
a veď je plno chudučkých a tým žily tak nie je vidieť... aj u mňa je to len vtedy, keď mi je teplo, ináč ich nevidieť ani mne... záhada?